نحوه تهیه دلمه کلم با گوشت مرغ

مجموعه : آموزش آشپزی
نحوه تهیه دلمه کلم با گوشت مرغ

مواد لازم دلمه کلم با گوشت مرغ :

کلم=۱تا ۵/۱ کیلوگرم
گوشت سینه مرغ=۵/۰ کیلوگرم
سیب زمینی پخته شده= ۳ عدد کوچک
زنجبیل=یک سوم قاشق چایخوری
قارچ ریز شده=۲۵۰ گرم
پیازچه=۵ عدد
نمک و فلفل= به مقدار لازم
سیر رنده شده= ۲ حبه
 
 

دستور تهیه دلمه کلم با گوشت مرغ :

یک قابلمه بزرگ را آب کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا آب جوش آید، ۳ قاشق غذاخوری پر نمک داخل آن ریخته و برگ های اطراف کلم را جدا کرده تا به برگ های تازه برسیم،
 
 
سپس آن را با کارد تیز جدا می کنیم و داخل آب جوش حدود چند ثانیه قرار می دهیم، سپس از داخل آب جوش آن را بیرون آورده و داخل ظرفی که محتوی آب سرد است قرار می دهیم،
 
 
ورقه های برگ کلم را از داخل آب سرد بیرون آورده و روی پارچه ای تمیز پهن می کنیم و روی آن را می اندازیم، حال گوشت سینه مرغ را ریز خرد کرده و قارچ را ریز خرد می کنیم، پیازچه ها را ریز خرد کرده،
 
 
سیب زمینی پخته شده را از رنده درشت رد کرده و قسمت وسط کلم را ریز خرد می کنیم، حدود یک لیوان این مواد را در ظرفی ریخته و نمک و فلفل و زنجبیل و سیر را اضافه می کنیم و با دست، مایه را مخلوط می کنیم،
 
 
مواد آماده پیچیدن است، برگهای آماده را برداشته و یک قاشق از مواد را داخل برگ کلم قرار داده و آن را می پیچیم، دلمه های پیچیده شده را در ظرف مخصوص قرار داده و داخل قابلمه ای که در آن آب است قرار می دهم و روی حرارت می گذاریم.
 
 
در ظرف را بسته تا با بخار آب دلمه ها پخته شوند، پس از۲ ساعت با حرارت متوسط دلمه آماده است.
 

سس مخصوص روی دلمه:

۱ عدد پیاز بزرگ که ریز خرد کرده ایم همراه با ۲ قاشق روغن کمی تفت می دهیم، آن گاه حدود ۲۰۰ گرم قارچ ریز شده را به آن اضافه می کنیم و کمی با پیازها تفت می دهیم، حدود ۵/۱ تا ۲ لیوان آب به آن اضافه کرده و یک عدد سیب زمینی کوچک را با رنده ریز خرد کرده و همراه با نمک و فلفل به مخلوط بالا می افزائیم تا پخته شود و کمی غلیظ شود،
 
 
سپس ۲ قاشق غذاخوری خامه با آن مخلوط می کنیم و پس از یکی دو جوش شعله را خاموش کرده و مایه را با کیسه له می کنیم، سس شما آماده است و روی دلمه های پخته شده بریزید.
 
 
جدیدترین مطالب سایت