طرز تهیه جوجه کباب با زنجبیل

طرز تهیه جوجه کباب با زنجبیل
طرز تهیه جوجه کباب با زنجبیل
 
آموزش بهترین جوجه کباب ها در قسمت مجله آشپزی تالاب
 
مراحل مقدماتی و آماده سازی: 20 دقیقه

زمان کلی تهیه غذا: 40 دقیقه

طرز تهیه جوجه کباب با زنجبیل 

• مواد لازم برای 4 نفر

– سه اینچ زنجبیل تازه،پوست
کنده شده و بریده شده بصورت
رشته های  باریک  (یک دوم فنجان)
2 قاشق سوپخوری روغن
یک دوم پوند جوجه بی استخوان ،
بدون پوست (ترجیحا سینه مرغ) که
به صورت تکه های یک دوم اینچی بریده شده باشند.
یک عدد پیاز متوسط
2 حبه سیر رنده شده
یک چهارم فنجان سس سویا
2 قاشق سوپخوری سرکه سفید
2 قاشق سوپخوری شکر
یک دوم فنجان پیازچه خرد شده
 
طرز تهیه جوجه کباب با زنجبیل 
دستورالعمل:
1- زنجبیل ها را به مدت 10 دقیقه در آب سرد خیس کرده؛ بعد آبکشی کنید.
 

2- روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید تا داغ شود؛ به مدت 6 تا 8 دقیقه جوجه ها را در روغن داغ سرخ کنید تا زمانیکه به رنگ قهوه ای درآیند. آنها را کنار بگذارید.

 

3- در همان ماهیتابه با حرارت متوسط ، زنجبیل ها را با پیاز و سیر سرخ کنید؛ اینها را هم تا حدی سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای درآیند.حالا سس سویا را به آن  اضافه کنید. سپس سرکه و شکر را به آنها بیفزایید. این مخلوط را به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید. حالا جوجه ها را به آن اضافه کنید و بگذارید تا داغ شود. غذا را از روی حرارت بردارید. و ماهیتابه را تکان دهید تا مخلوط آماده شده با جوجه ها یکسان شوند.

 

مطالب مرتبط:

طرز تهیه چابلی کباب با سیخ چوبی

جدیدترین مطالب سایت