فوتبال
سفارش تبليغات اينترنتي
درمان هموروئيد
مشخصات خودروهای ایرانی و خارجی
تبلیغات متنی
گالری عکس
فوتبال

طرز تهیه جوجه کباب با زنجبیل

طرز تهیه جوجه کباب با زنجبیل
طرز تهیه جوجه کباب با زنجبیل
 
آموزش بهترین جوجه کباب ها در قسمت مجله آشپزی تالاب
 
مراحل مقدماتی و آماده سازی: 20 دقیقه

زمان کلی تهیه غذا: 40 دقیقه

طرز تهیه جوجه کباب با زنجبیل 

• مواد لازم برای 4 نفر

– سه اینچ زنجبیل تازه،پوست
کنده شده و بریده شده بصورت
رشته های  باریک  (یک دوم فنجان)
2 قاشق سوپخوری روغن
یک دوم پوند جوجه بی استخوان ،
بدون پوست (ترجیحا سینه مرغ) که
به صورت تکه های یک دوم اینچی بریده شده باشند.
یک عدد پیاز متوسط
2 حبه سیر رنده شده
یک چهارم فنجان سس سویا
2 قاشق سوپخوری سرکه سفید
2 قاشق سوپخوری شکر
یک دوم فنجان پیازچه خرد شده
 
طرز تهیه جوجه کباب با زنجبیل 
دستورالعمل:
1- زنجبیل ها را به مدت 10 دقیقه در آب سرد خیس کرده؛ بعد آبکشی کنید.
 

2- روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید تا داغ شود؛ به مدت 6 تا 8 دقیقه جوجه ها را در روغن داغ سرخ کنید تا زمانیکه به رنگ قهوه ای درآیند. آنها را کنار بگذارید.

 

3- در همان ماهیتابه با حرارت متوسط ، زنجبیل ها را با پیاز و سیر سرخ کنید؛ اینها را هم تا حدی سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای درآیند.حالا سس سویا را به آن  اضافه کنید. سپس سرکه و شکر را به آنها بیفزایید. این مخلوط را به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید. حالا جوجه ها را به آن اضافه کنید و بگذارید تا داغ شود. غذا را از روی حرارت بردارید. و ماهیتابه را تکان دهید تا مخلوط آماده شده با جوجه ها یکسان شوند.

 

مطالب مرتبط:

طرز تهیه چابلی کباب با سیخ چوبی

مجردها کليک کنيد
خرید بلبط هواپیما
کتاب کسب و کار
پربیننده ترین مطالب
جدیدترین مطالب امروز
Xبستن تبليغ
Xبستن تبليغ
فوتبال