شكر : 50 گرم یا دو قاشق سوپخوری
تخممرغ : سه عدد
وانیل : یک سوم قاشق چایخوری
موز خردشده و خامه: از هر کدام 250 گرم
ژلاتین : دو ورق
آب سرد: نصف پیمانه
پودر قند : دو قاشق غذاخوری
ابتدا زردههای تخممرغ را به همراه شكر و وانیل خوب با همزن میزنیم تا سفت و غلیظ شود. سفیدههای تخممرغ را با پودر قند میزنیم تا كاملا سفت شود.
حالا خامه را به زردههای تخممرغ اضافه كرده ژلاتین را هم با آب سرد مخلوط كرده و به صورت بنماری حل میكنیم و به مخلوط زرده و خامه میافزاییم. سفیده تخممرغ را به مواد افزوده و هم میزنیم. سپس موزهای خردشده را اضافه میكنیم.
پس از آماده شدن مواد، آن را در ظرف مناسب ریخته و در یخچال قرار میدهیم تا بسته شود. در انتها سطح سوفله را با پودر پسته تزیین میكنیم.
نكته:
به جای دو ورق ژلاتین میتوانید از دو قاشق مرباخوری پودر ژلاتین استفاده كنید.