طرز تهیه پودینگ وانیلی

طرز تهیه پودینگ وانیلی

 

برای تهیه این پودینگ زمان زیادی لازم نیست، فقط زمان خنک شدن آن ممکن است کمی طولانی شود.

 

مواد لازم

 

  • یک پیمانه شکر
  • دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • سه پیمانه خامه
  • 4 عدد زرده تخم‌مرغ هم‌زده
  • یک قاشق غذاخوری کره
  • دو قاشق چایخوری وانیل
  • ¼ قاشق چایخوری نمک دریایی

 

طرز تهیه

 

  1. در یک قابلمه متوسط، شکر و نشاسته ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید. شیر را اضافه کنید و به آرامی آنها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شوند و روی آن حباب ایجاد شود. پس از این مرحله، دو دقیقه دیگر بپزید و سپس از روی حرارت بردارید. به آرامی، زرده‌های تخم‌مرغ رابه مخلوط شیر اضافه کنید و هم بزنید.
  2. قابلمه را دوباره روی اجاق بگذارید تا به آرامی جوش بیایید. حرارت را کم کنید. دو دقیقه دیگر هم بزنید و دوباره از روی حرارت بردارید. کره، وانیل و نمک دریایی را اضافه کنید.
  3. پودینگ را درون ظرف‌هایی که می‌خواهید سرو کنید، بریزید. روی آن را با پلاستیک بپوشانید و 45 دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود.
  4. روی آنها را با خوراکی‌های دلخواه تزئین و سرو کنید.

 

 

تهیه و تنظیم : بخش آشپزی تالاب

 

 

جدیدترین مطالب سایت