طرز تهیه بیسکوییت خرما

طرز تهیه بیسکوییت خرما

طرز تهیه یک دسر خانگی با خرما

مواد لازم :

 

 بسکوئیت نرم شده۲ و ۳/ ۱ لیوان
 شیر عسل ۴/ ۳ لیوان
 خرما بدون هسته ۱ و ۲/ ۱ لیوان
 مغز گردو نرم شده ۲/ ۱ لیوان
کره۲۰۰ گرم
 شکلات مایعمقداری برای تزئین

 

طرز تهیه :

1 – خرما + شیرعسل + کره را در ماهیتابه ای ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید.
2 – مواد را روی حرارت هم بزنید تا وقتی که کره ذوب شود.

3 – مواد را از روی حرارت برداشته با قاشق چوبی هم بزنید تا وقتی که نرم شود.
4 – بسکوئیت نرم شده + مغز گردو نرم شده را با هم مخلوط کرده به مواد اضافه کنید.

5 – مواد را با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود.
6 – ظرف پیرکسی را با کره کمی چرب کرده مواد را بصورت یکنواخت در ظرف ریخته روی آن را با قاشق صاف کنید.

7 – روی مواد را با شکلات مایع تزئین کنید سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
8 – ظرف را از یخچال خارج کرده شیرینی را به صورت مستطیل های کوچک برش دهید و در ظرف بچینید.

 

تهیه و تنظیم : بخش آشپزی تالاب

جدیدترین مطالب سایت