کسب درآمد
درمان هموروئيد
مشخصات خودروهای ایرانی و خارجی
تبلیغات متنی
گالری عکس
خرید بلبط هواپیما

طرز تهیه کرپ موز و آناناس

طرز تهیه کرپ موز و آناناس
طرز تهیه کرپ موز و آناناس
 
مواد لازم :
 
آرد سفید : یک سوم  پیمانه
شیر : یک سوم پیمانه
تخم مرغ : 1 عدد
موز سفت و خرد شده : 2 عدد
آناناس تازه : نصف یک عدد
سس کارامل : یک پیمانه
کره آب شده : 5 قاشق غذاخوری
کره آب شده : یک قاشق غذاخوری
شکر : یک و نیم قاشق چایخوری
وانیل : یک چهارم قاشق غذاخوری
آب : یک قاشق غذاخوری
نمک : کمی

 

طرز تهیه کرپ موز :

– آرد را الک کرده به همراه شیر، تخم مرغ، یک قاشق غذاخوری کره آب شده، شکر، وانیل و نوک قاشق نمک که در کاسه ریخته ایم  با هم زن آنها را با هم مخلوط می کنیم. و تا اندازه ای هم زدن را ادامه می دهیم تا مایعی نرم و لطیف بددست آید.
– درون تابه ای به مقدار بسیار کم، به اندازه ای که تابه فقط چرب شود، روغن ریخته، و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. سپس آن را از روی حرارت برداشته، دو قاشق غذاخوری کره را داخل تابه می ریزیم. تابه را می چرخانیم تا کره همه سطح آن را بپوشاند و مجدد تابه را روی حرارت قرار می دهیم.
– مقداری از مایه کرپ آماده شده را داخل تابه می ریزیم تا باز شود و هر دو طرف آن را به مدت یک دقیقه سرخ می کنیم. این کار را تا جایی تکرار می کنیم  که مایه کرپ آماده شده، تمام شود.
– در یک تابه دسته دار بزرگ دیگر، یک قاشق غذاخوری از کره آب شده ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، و موزهای خرد شده را به آن اضافه می کنیم و مدت 2 دقیقه آن را تفت می دهیم تا طلایی شوند. هر دو طرف موزها باید طلایی شوند. سپس آنها را از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم.
– یک قاشق غذاخوری دیگر کره آب شده داخل تابه ریخته و آناناس های حلقه شده را به آن اضافه می کنیم و مدت سه دقیقه بطور مرتب هم می زنیم و تفت می دهیم تا طلایی شوند.
– دو قاشق غذاخوری سس کارامل را به آناناس ها اضافه کرده تا گرم شود.
– سپس موزها را نیز به آناناس ها اضافه کرده و هم می زنیم.
– برای تزئین روی کرپ ها، درون تابه ای،  بقیه سس کارامل و آب را با هم مخلوط و گرم می کنیم.
– هر یک  از کرپ ها را درون بشقاب گذاشته و از مخلوط موز و آناناس، وسط کرپ می ریزیم و از سس کارامل آماده شده نیز برای تزئین کرپ موز استفاده می کنیم.(می توانیم کرپ ها را بصورت چند ردیف روی هم  تهیه و سرو کنیم.)
– همچنین کرپ ها  را می توانیم از وسط تا کرده تا روی موز و آناناس را بپوشاند. سپس روی کرپ موز آماده شده را، با سس کارامل تزئین می کنیم.

نکته : – برای اینکه همیشه کرپ موز آماده در فریزر داشته باشیم، آنها را پخته و می گذاریم تا سرد شوند. سپس هر کدام را با یک کاغذ روغنی پوشانده در نایلون یا داخل ظرف درب دار و بدون منفذ گذاشته و در فریزر به مدت 4 -3 ماه نگهداری می کنیم.
– کرپ موز را یک ساعت قبل از استفاده باید از فریزر خارج کرده تا با دمای محیط یخ‌ زدایی شود.

 

 

تهیه و تنظیم : بخش آشپزی تالاب