فوتبال
سفارش تبليغات اينترنتي
درمان هموروئيد
مشخصات خودروهای ایرانی و خارجی
تبلیغات متنی
گالری عکس
فوتبال

طرز تهیه حلوای مغزدار

طرز تهیه حلوای مغزدار

طرز تهیه حلوای مغزدار

 

مواد لازم

 

آرد نخودچی ۲۵۰ گرم
کره ۱۲۵ گرم
پودر قند ۱۲۵ گرم
هل ۱ قاشق چایخوری (پودر)
گردو ۱ سوم پیمانه (خرد شده)
خلال پسته ۱ سوم پیمانه
پودر نارگیل به میزان لازم

 

طرز تهیه

 

۱- ابتدا آرد نخودچی را داخل تابه نچسب ریخته، روی حرارت ملایم قرار می‌ دهیم و مرتب آن را هم می‌ زنیم تا طلایی رنگ شود، سپس آن را ۲ بار الک می‌ کنیم.

۲- کره را در ظرفی جداگانه ریخته، می‌گذاریم تا داغ شود، سپس آرد را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا به رنگ قهوه ای روشن شود. پس از آن آرد را از روی حرارت برداشته، پودر قند و هل را اضافه می‌کنیم و پس از خوب مخلوط کردن می‌گذاریم تا کمی از حرارت آن کم شود، سپس روی سطح صافی لایه نازکی حلوا را پهن کرده، گردو و خلال پسته را روی آن ریخته و با وردنه به آرامی روی خمیر می‌کشیم تا خشکبار در خمیر حلوا فرو رود.

۳- سپس یک لایه دیگر و همین کار را دوباره انجام می دهیم بعد قالب زده و در ظرف مورد نظر می‌ چینیم و روی آن پودر نارگیل می پاشیم.

نکات

• اگر دوست دارید ۱ قاشق غذاخوری گلاب به حلوا اضافه کنید.

• بهتر است خلال پسته و گردو را از شب قبل داخل گلاب و شکر و آب قرار دهید تا خوشمزه تر شوند.

• هر نوع مغز دیگری را می توانید به این حلوا اضافه کنید.

• بهتر است روی لایه آخر کمی شکلات آب شده یا کرم کاکائو اضافه کنید.

 

 

تهیه و تنظیم : بخش آشپزی تالاب

 

 

مجردها کليک کنيد
خرید بلبط هواپیما
کتاب کسب و کار
پربیننده ترین مطالب
جدیدترین مطالب امروز
Xبستن تبليغ
Xبستن تبليغ
فوتبال