دسر مقوی وخوشمزه ترافل خرما

دسر مقوی وخوشمزه ترافل خرما

دسر مقوی وخوشمزه ترافل خرما برای افطاردر ماه رمضان

 

با خرما دسری زیبا و خوش طعم برای سفره های افطاری تان درست کنید.

مواد لازم :

 

 خرما 200 گرم
 گردو 30 گرم
 بیسکوئیت پتی بور 30 گرم یا 5 تا بیسکوئیت
 پودر نارگیل به مقدار لازم
 گردو , خلال پسته , خلال بادام , مروارید خوراکیبرای تزئین

طرز تهیه :

 

ابتدا خرماها رو برای 1 تا 2 دقیقه داخل آب جوش بریزید . بعد اونها رو آبکش کنید. و به این ترتیب به راحتی پوستشون رو جدا کنید. هسته خرما رو هم در بیارید.

گردو و بیسکوئیت رو داخل غذاساز بریزید و پودر کنید. بعد از منتقل کردن مخلوط بسیکوئیت و گردو به ظرف دیگه , خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.

خرمای پوره شده رو به مخلوط بیسکوئیت و گردو اضافه میکنیم و با چنگال کاملا به خرد همدیگه میدیم. دستتون رو با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و یه مقدار از مواد رو تو دستتون گرد کنید. و داخل پودر نارگیل بغلتونید. و اونها رو داخل کپسول  بذارید و با گردو , خلال پسته , خلال بادام و مروارید خوراکی تزئین کنید.

 

دسر مقوی وخوشمزه ترافل خرما

دسر مقوی وخوشمزه ترافل خرما

دسر مقوی وخوشمزه ترافل خرما

 

 

تهیه و تنظیم : بخش آشپزی تالاب

جدیدترین مطالب سایت