فوتبال
سفارش تبليغات اينترنتي
درمان هموروئيد
مشخصات خودروهای ایرانی و خارجی
تبلیغات متنی
گالری عکس
فوتبال

آموزش طرز تهیه آبگوشت قورمه غذای کهن ایرانی

آموزش طرز تهیه آبگوشت قورمه غذای کهن ایرانی

این غذا یکی از قدیمی ترین غذاهای ایرانی است . آبگوشت قورمه یا قورمه سبزی از غذاهای عصر هخامنشی است که غذایی است که هم به آبگوشت شبیه است و هم به خورش قورمه سبزی !

 

مواد لازم جهت تهیه آبگوشت قورمه سبزی:

سبزی قورمه: ۲۵۰ گرم

گوشت گوسفند: ۵۰۰ گرم

لوبیا قرمز: ۱ پیمانه

لیمو عمانی: ۴ عدد

پیاز داغ عسلی: ۳ قاشق سوپخوری

تخم مرغ: ۲ عدد

سیب زمینی: ۲ عدد

ماست ساده پر چرب: مقداری

زردچوبه: مقداری

فلفل: مقداری

نمک: مقداری

 

طرز تهیه آبگوشت قورمه سبزی:

ابتدا گوشت با استخوان و چرب را کمی سرخ می‌کنیم. سپس سبزی، لوبیا چیتی و پیاز سرخ شده را با نمک و زرد چوبه و فلفل مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم نیم پز شود.

لیمو عمانی را خرد کرده و هسته‌ های آن را بیرون می‌ آوریم و با سیب زمینی پوست کنده و تکه شده داخل گوشت می‌ ریزیم.

در پایان پس از پختن مواد، ۲ عدد تخم مرغ را جداگانه می‌ شکنیم و در غذا مخلوط می‌ کنیم و داخل ظرف می‌ ریزیم و هم می‌ زنیم و حرارت را خاموش می‌کنیم. این آبگوشت را با ماست مصرف می‌کنیم.

 

نکات:

۱- سبزی مورد استفاده در این آبگوشت همان سبزی قورمه می باشد.

۲- بهتر است گوشت آبگوشتی مورد استفاده، چرب باشد.

۳- لوبیا مورد استفاده در آبگوست، چیتی با لوبیا قرمز باشد.

۴- در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه، این غذای سنتی برای ۴ تا ۶ نفر کافی است.

 

مجردها کليک کنيد
خرید بلبط هواپیما
پربیننده ترین مطالب
جدیدترین مطالب امروز
Xبستن تبليغ
فوتبال