فوتبال
سفارش تبليغات اينترنتي
درمان هموروئيد
مشخصات خودروهای ایرانی و خارجی
تبلیغات متنی
گالری عکس
فوتبال

آموزش طرز تهیه رولت سبزیجات

آموزش طرز تهیه رولت سبزیجات

آموزش طرز تهیه رولت سبزیجات

غذاهای خوشمزه و جدید در مجله تالاب آموزش ببینید. این کوکو با سبزیجات تهیه می شود و به عنوان یک پیش غذای مجلسی می تواند زینت بخش سفره هایمان باشد.

 

به گزارش تالاب سالها پیش اولین بار این کوکو رو خونه عمه جانم ( یک کدبانوی تمام عیار تبریزی ) خوردم، مزه و ظاهر قشنگش حسابی دلمو برد، با اینکه طرز پختش و رول کردنش یه کم حساسه، ولی واقعاً به زحمتش می ارزه. توصیه میکنم با رعایت نکاتش درست کنید و لذت ببرید.

 

مواد لازم رولت سبزیجات :

 

لوبیا سبز : 250 گرم
هویج : دو عدد
سیب زمینی متوسط :دو عدد
آرد گندم : یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ : 2 عدد
نمک و فلفل :  به مقدار لازم
دارچین :  یک چهارم قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنی :به مقدار لازم

آموزش طرز تهیه رولت سبزیجات

طرز تهیه :

 

لوبیا را پس از شستن، پاک کرده و به شکل خیلی نازک خرد کنید.هویج و سیب زمینی را به صورت کاملاً ریز خرد کنید. ( ریز و یکدست خرد شدن سبزیجات به شکل گرفتن و راحت رول شدن کوکو خیلی کمک میکند )کمی روغن در تابه بریزید ( 2 قاشق غذاخوری )

 

و لوبیا و هویج را با هم داخل تابه بریزید و به مدت 15 دقیقه با حرارت کم تفت دهید.  ( 2 دقیقه اول حرارت را زیاد کنید و در این مرحله به هیچ عنوان نمک اضافه نکنید تا سبزیجات آب نیاندازد )پس از 15 دقیقه تفت دادن، سیب زمینی را نیز اضافه کنید و به مدت 5

 

دقیقه با بقیه مواد تفت دهید و تابه را کنار بگذارید تا کمی سرد شود.سپس تخم مرغها را به همراه یک قاشق غذاخوری آرد هم بزنید تا کاملاً یکدست شود و سپس سبزیجات تفت داده شده را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل را به اندازه اضافه کنید و به اندازه

 

یک چهارم قاشق چایخوری دارچین بیافزایید و مخلوط را با چنگال هم بزنید.داخل تابه مستطیب شکلی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا روغن گرم شود و بعد مایه کوکو را به سرعت داخل تابه بریزید و پخش کنید.وقتی یک طرف آن سرخ شد، طرف دیگر را برگردانید.

 

آموزش طرز تهیه رولت سبزیجات

( برای راحتی کار برگرداندن، می توانید از تابه های رژیمی دو طرفه استفاده کنید و کوکو را برگردانید )وقتی روی دیگر کوکو نیز سرخ شد، درب آن را ببندید و به مدت نیم ساعت بگذارید بماند تا نرم شده و آماده رول کردن شود.مهم ترین نکات خوب رول شدن این کوکو،

 

اول ضخامت بسیار کم آن و دوم توجه به مدت زمان استراحت نیم ساعته با درب بسته، بعد از پخت کامل است. ضخامت کوکوی شما همانطور که در تصویر زیر نیز مشاهده می کنید، باید به اندازه نیم سانتی متر و یا کمتر باشد.بعد از نرم شدن می توانید از

 

یک جهت به آرامی کوکو را رول کنید و سپس به عرض یک و نیم تا دو سانتی متر برش بزنید.من قبل از رول کردن، یک لایه پنیر ورقه ای چدار ( تُست چیز ) برای خوشمزه تر و زیباتر شدن آن روی سطح کوکو چیده و بعد رول کردم. شما می توانید پنیر را حذف کنید.

 

مجردها کليک کنيد
خرید بلبط هواپیما
کتاب کسب و کار
پربیننده ترین مطالب
جدیدترین مطالب امروز
Xبستن تبليغ
Xبستن تبليغ
فوتبال