فوتبال
سفارش تبليغات اينترنتي
درمان هموروئيد
مشخصات خودروهای ایرانی و خارجی
تبلیغات متنی
گالری عکس
فوتبال

آموزش پخت خوراک مرغ اسپانیایی

آموزش پخت خوراک مرغ اسپانیایی

مواد لازم خوراک مرغ اسپانیایی :

 
 ران مرغ (فقط قسمت پایین ران)      8 تكه
 نمك                              4/1 ق.چ
 فلفل سیاه      4/1 ق.چ
 سیر ریز خرد شده یا  پوره سیر آماده      2 حبه یا 1 ق.چ
 روغن      2 ق.چ
سس باربكیو     4/3 پیمانه
سس گوجه فرنگی     4/1 پیمانه
آب پرتقال یا آب     4/1 پیمانه
شكر     2 ق.س
شربت قند نسبتا غلیظ     2 ق.س
سس فلفل تند (در صورت تمایل)     كمی
 

طرز تهیه پخت خوراک مرغ اسپانیایی:

 
1. پوست مرغ را گرفته و در سینی فر كه با اندكی روغن چرب شده است بچینید. نمك و فلفل را روی آن پاشیده وبه مدت 25 دقیقه در فر 375با دمای درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد بپزید.

 

2. در این فاصله سس را تهیه كنید. در یك ماهیتابه متوسط، سیر را به مدت 30 ثانیه در روغن زیتون داغ و روی حرارت متوسط بپزید. سس باربكیو، سس گوجه فرنگی، آب پرتقال، شكر و شربت -و در صورت تمایل سس فلفل تند- را اضافه كرده بهم بزنید تا تمام مواد داغ شده، چند جوش بزند.

 

3. به كمك قلم موی آشپزی یا قاشق، سس را با احتیاط روی مرغها بمالید، سپس آنها را برگردانده و پشت مرغها را هم سس بزنید. مرغهای سس زده شده را به مدت 20 تا 25 دقیقه دیگر یا زمانی كه كاملا پخته شوند در فر 180 درجه فارنهایت یا 82 درجه سانتیگراد بپزید.باقیمانده سس را مجددا گرم كنید و هنگام سرو روی مرغها بدهید.

 

4. این رانهای تنوری را میتوانید با غذاهایی چون برنج ساده، پوره سیب زمینی و یا انواع سبزیجات پخته سرو كنید.

 

مجردها کليک کنيد
خرید بلبط هواپیما
کتاب کسب و کار
پربیننده ترین مطالب
جدیدترین مطالب امروز
Xبستن تبليغ
فوتبال