آموزش پخت کروکت فرانسوی (+عکس)

آموزش پخت کروکت فرانسوی (+عکس)

آموزش پخت کروکت فرانسوی

 

با آموزش پخت کروکت فرانسوی شما عزیزان را به بهترین غذای دوست داشتنی فرانسوی دعوت به پخت می نماییم با ما در سایت تالاب باشید با بهترین ها.اگر به پخت غذاهای خارجی علاقه مندید حتما با ما در این بخش از تالاب همراه باشید و این غذای لذیذ را تهیه کنید.

 

کروکت (croquette) نوعی کوفته فرانسوی می باشد که شما می توانید با گوشت، ماهی و مرغ درست کنید. شما از کروکت می توانید به عنوان غذای اصلی یا تزئین غذا یا سر میز اردور استفاده کنید.

 

به گزارش تالاب اگر به آشپزی ملل علاقه مندید حتما می دانید غذاهای فرانسوی غذاهای بسیار خوشمزه ای هستند که با ذائقه ما ایرانی ها هم سازگارند. با تهیه غذاهای مخصوص فرانسوی در آشپزی خود تغییرات ویژه ای بدهید و در مهمانی هایتان از تنوع غذایی بیشتری می توانید استفاده کنید.

 

مواد اولیهکروکت فرانسوی :

آموزش پخت کروکت فرانسوی (+عکس)

 

آرد سوخاری: 1 لیوان

تخم مرغ: 2 عدد

جعفری خرد شده: 3 ق غ

هویج متوسط: 2 عدد

سینه مرغ: 750 گرم

نمک وفلفل: به میزان لازم

طرز تهیه کروکت فرانسوى

طرز تهیه کروکت فرانسوى، غذایی خوشمزه

 

طرز تهیه کروکت فرانسوی :

 

کروکت (croquette) نوعی کوفته فرانسوی می باشد که شما می توانید با گوشت، ماهی و مرغ درست کنید. شما از کروکت می توانید به عنوان غذای اصلی یا تزئین غذا یا سر میز اردور استفاده کنید.

 

1. مرغ را پس از شستن خرد می کنیم سپس استخوان های آن را می گیریم و آن را چرخ می کنیم نمک وفلفل به ان اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا حالت چسپندگی پیدا کند.

 

2. هویچ را پوست کنده و از طول به 4 قسمت مساوی تقسیم می کنیم سپس آن را اب پز می کنیم تا نرم شود از مایه مرغ کمی برداشته دستمان را با آب کمی مرطوب می کنیم و در کف دست آن را پهن می کنیم.

 

3. 1 برش هویچ ،جعفری خرد شده و کمی پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم و سپس به آن شکل گرد یا به صورت سوسیس کوکتل می دهیم.

 

4. کروکت را ابتدا در آرد سوخاری سپس در تخم مرغ زده شده می زنیم مجددآ در آرد سوخاری می زنیم سپس در روغن داغ سرخ می کنیم.

 

جدیدترین مطالب سایت