تور مسافرتی
سفارش تبليغات اينترنتي
درمان هموروئيد
مشخصات خودروهای ایرانی و خارجی
تبلیغات متنی
گالری عکس

طرز تهیه برنج باسماتی با سیر و صنوبر

طرز تهیه برنج باسماتی با سیر و صنوبر

این غذا مربوط به كشور پاكستان است و بسیار هم طرفدار دارد.

 

مواد لازم برای یک نفر برنج باسماتی با سیر و صنوبر :

 برنج :  یك پیمانه

 كره: دو قاشق سوپخوری

 پیاز متوسط  : یك عدد

 سیر خرد شده: شش حبه

استاك مرغ با سبزیجات: دو پیمانه

 نمك و فلفل نیم‌كوب  : به میزان لازم

 گشنیز خرد شده : 1/4پیمانه

دانه صنوبر1/3 پیمانه

 

طرز تهیه برنج باسماتی با سیر و صنوبر :

پیاز را خرد كرده و با سیر در كره تفت می‌دهیم. برنج را شسته و به همراه استاك به سیر و پیاز افزوده، روی حرارت قرار داده تا حباب‌های آب جوش را مشاهده كنیم. كمی نمك و فلفل اضافه كرده، حرارت را ملایم می‌‌كنیم.

 

پس از این‌كه آب آن كشیده شد، برنج را هم زده و در قابلمه را به همراه دم‌كنی می‌‌بندیم تا حدود 16 دقیقه دم بكشد. در این فاصله دانه‌های صنوبر را در تابه ریخته و روی حرارت بو می‌‌دهیم، پس از این‌كه برنج دم كشید، روی آن گشنیز و دانه صنوبر پاشیده و به ظرف ســرو منتقل می‌‌نماییم.

 

نكته:

می‌توان به جای دانه صنوبر از بادام زمینی استفاده نمود.

می‌توانید برنج را در ظرف سرو كشیده، سپس روی آن گشنیز و دانه صنوبر بپاشید.

 

مجردها کليک کنيد
خرید بلبط هواپیما
پربیننده ترین مطالب
جدیدترین مطالب امروز
Xبستن تبليغ
گردشگری
Xبستن تبليغ
همراه اول