طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی

طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی

طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی

 

مواد لازم ایتالیایی  :

 گوشت کبابی برش نازک داده شده:  600 گرم ( 6 برش )
 ریحان تازه آسیاب شده: نصف فنجان
 فلفل قرمز کبابی شده : 2 عدد
 پنیر پیتزای پارمسان رنده شده :  4 قاشق سوپ خوری
 جعفری خرد شده : 2 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون:دو قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه آسیاب شده:  2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
سرکه : یک چهارم فنجان
سیر : 2 حبه

 

طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی :

برش های گوشت را روی پیشخوان یا سینی بگذارید . فلفل قرمز و جعفری ها را روی آن بریزید . گوشت ها را نمک زده و روی آن برگ ریحان خرد شده ، پنیر پیتزا و فلفل بریزید .
 
 
برشهای گوشت را بصورت رول درآورید و برای محکم بستن آن می توانید از خلال دندان استفاده کنید .دو قاشق  روغن زیتون و سرکه را با سیر له شده مخلوط کرده و روی آن ها بریزید .
 
به مدت یک ساعت در دمای اتاق آنها را کنار بگذارید . سپس آنها را از مایع بیرون بیاورید . یک چهارم روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید . رول های گوشت را از همه طرف سرخ کنید . مخلوط مایع را که کنار گذاشته اید به آن اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید .
 
بجای سرخ کردن می توانید رولهای گوشت را در سینی فر قرار داده روی آن را بپوشانید و به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید .
 
جدیدترین مطالب سایت