فوتبال
سفارش تبليغات اينترنتي
درمان هموروئيد
مشخصات خودروهای ایرانی و خارجی
تبلیغات متنی
گالری عکس
فوتبال

طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه با مرغ

طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه با مرغ

طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه با مرغ

 

در مجله تالاب قسمت آشپزی انواع غذاها شیرینی و ترشی و…را آموزش ببینید.

 

مرغ سرخ‌کرده با گوجه فرنگی

طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه با مرغ
این غذای خوشمزه ترکیبی از مرغ سرخ شده به همراه سس گوجه فرنگی و آلو برقانی و اسفناج است که غذایی ایده‌آل و سالم برای یک شام ساده می‌باشد.

از ابتدا تا انتها: 20 دقیقه

 

مواد لازم برا ی 4 نفر:

·         1 پیمانه گوجه فرنگی

·         1 قاشق سوپخوری شکر قهوه ای

·         4/3 فنجان پولنتا (غذای خوراکی به سبک ایتالیایی تشکیل شده از آرد ذرت و یا آرد نرم در آب جوش)

·         2/1 فنجان آرد

·         4/1 فنجان آبدوغ (دوغ پس از گرفتن کره)

·         4 تکه سینه مرغ بدون پوست و استخوان

·         250 گرم اسفناج

 

طرز تهیه:

گوجه فرنگی‌ها را با چاقو شکاف دهید روی آن شکر قهوه‌ای پاشیده و در ماکرویو قرار دهید. حدود 3 دقیقه و یا تا موقعی که پوست آن از هم پاشیده شده و گوجه فرنگی‌ها نرم شوند. آنها را هم بزنید و جدا آن را کنار بگذارید.

 

در یک ماهی‌تابه 5/2 فنجان آب همراه با 1 قاشق چای خوری نمک ریخته تا به جوش آید، سپس پولنتا را در آن قرار داده حرارت را کم کنید و گاهی اوقات آن را هم بزندید و برای 5 دقیقه آن را بپزید.

 

 در ظرف کم عمقی آرد را با 2/1 قاشق چای خوری نمک و فلفل مخلوط کرده و به آن آبدوغ را اضافه کنید، سپس مرغ‌ها را درون آن بغلتانید و سپس 3 قاشق سوپخوری روغن در یک ماهی‌تابه ریخته و با حرارت ملایم، آن‌ها را در 4 دقیقه و یا تا وقتی که صورتی شود سرخ کنید.

 

 اسفناج‌ها را بپزید و در بشقاب سروتان به همراه بقیه مواد تهیه شده قرار دهید.

 


 

طرز تهیه خوراک مرغ مکزیکی

طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه با مرغ
ـ مواد لازم:
 گوشت مرغ: ۵۰۰ گرم                                      کره: ۲۵ گرم
 فلفل سبز دلمه‌ای: ۱ عدد فلفل قرمز دلمه‌ای       ۱ عدد پیاز
 ۱ عدد خامه                                                 ۵۰ گرم قارچ
 ۱۵۰ گرم آب گوجه‌فرنگی                                 ۳۵۰ گرم ذرت کنسرو شده
۱۵۰ گرم جعفری ساطوری شده:                        10گرم رب گوجه‌فرنگی
10گرم سیر                                                  قدری نمک, فلفل , ادویه
 
 
 طرز تهیه:
 
ابتدا کره را در یک ظرف گود مناسب ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. سپس سیر، پیاز، فلفل سبز و قرمز را که خرد کرده اید داخل کره بریزید و روی ظرف را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید و به مدت ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکرو فر قرار دهید.
 
سپس مرغ آغشته به ادویه را به مخلوط اضافه کنید و آب گوجه فرنگی، رب گوجه، قارچ، نمک و فلفل روی آن ریخته درب ظرف را گذاشته و به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید.
 
سپس ذرت را به آن اضافه کرده و مجددا درب ظرف را گذاشته به مدت ۵-۳ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکرو فر قرار دهید ظرف را از مایکروفر بیرون آورده و مرغ را از آن خارج نموده و سس را با خامه مخلوط نمائید. مرغ را داخل ظرف برگردانید و روی آن را با جعفری خرد شده بپاشید.
 
 

 
 
طرز تهیه استیک گوشت شتر مرغ
 
طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه با مرغ

مواد لازم :
گوشت ران شترمرغ یا فیله ورقه‌شده : 150 گرم
فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری
پودر سیر : 1/3 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل : نصف پیمانه
جعفری خردشده : نصف پیمانه
سیر : دو حبه
روغن‌ زیتون : سه قاشق غذاخوری
نمك : به میزان لازم
 
طرز تهیه :
گوشت را ورقه كرده و ما‌‌‌ بین دو كیسه فریزر با بیفتك‌كوب می‌كوبیم تا نازك شود.
سیر را كوبیده و یا ریز كرده به همراه جعفری خردشده، پودر زنجبیل، فلفل سیاه، پودر سیر و روغن‌ زیتون خوب مخلوط می‌كنیم.
 
مخلوط را در ظرف مسطحی ریخته و گوشت ورقه‌ شده را در این سس می‌خوابانیم به طوری که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روی گوشت را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال نگهداری می‌كنیم.
 
نمك را به هر دو طرف گوشت می‌پاشیم.
تابه چدنی را كمی چرب كرده و با حرارت زیاد استیك را سرخ می‌كنیم.
 
 

 

آموزش پخت میتلف بدون تخم مرغ

طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه با مرغ

مواد تشکیل دهنده :
گوشت چرخ کرده : 500 گرم
کرفس : 3 ساقه
آرد سوخاری : 1/2 پیمانه
شیر : 1 پیمانه
پیاز بزرگ :2 عدد
سبزی معطر ریز خرد شده : 1 پیمانه ( نعناع، مرزه و ترخون )
نمک ،فلفل ،زرد چوبه : به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع : به مقدار لازم
 

متن دستور آشپزی :
 پیاز ها را خرد کرده در روغن تفت میدهیم.
سپس از روغن خارج کرده روی دستمال کاغذی میگذاریم تا روغنشان گرفته شود .
کرفس ها راریز خرد کرده در روغن تفت میدهیم .
آنها را هم خارج کرده روغنشان  را میگیریم  و روی پیاز ها میریزیم .
در کاسه ای کوچک  شیر را با آرد سوخاری مخلوط می کنیم تا خمیر نرم و یکدستی حاصل آید .
گوشت چرخ کرده رابه کاسه حاوی پیاز داغ و کرفس افزوده ،خوب ورز میدهیم .
خمیرمان را  هم  به مایه گوشت افزوده  خوب ورز داده مخلوط میکنیم.
سبزی های معطر و ادویه ها را نیز افزوده ، ورز میدهیم تا کاملا ً مخلوط شوند .
مایه  را در قالب فر چرب (10*30سسانتیمتر) ریخته ، یکنواخت پهن می کنیم .
رب را با کمی روغن مخلوط کرده روی مایه گوشت مالیده در ظرف را با فویل  (کاغذ آلومینیومی ) می پوشانیم
در فرگرم   180 درجه به مدت یکساعت میپزیم .
میتلف را از قالب درآورده ، برش عرضی می دهیم و در ظرف فر چیده با سبزیجات بطرز زیبایی تزیین وسرو می کنیم.
 
 
مطالب مرتبط:

طرز تهیه چند نوع غذا با مرغ

خوراک مرغ خوشمزه با یک سالاد مخصوص

طرز درست کردن خوراک مرغ و قارچ رژیمی

آموزش طرز تهیه دمپخت مرغ

 

مجردها کليک کنيد
خرید بلبط هواپیما
کتاب کسب و کار
پربیننده ترین مطالب
جدیدترین مطالب امروز
Xبستن تبليغ
فوتبال