طرز تهیه گراتن کدو حلوایی خوش طعم

طرز تهیه گراتن کدو حلوایی خوش طعم

طرز تهیه گراتن کدو حلوایی خوش طعم 

 

بیشتر نکات آشپزی در خانه ناشی از این است که درصد نسبتا زیادی کدو حلوایی دوست ندارند و نمیدانند که چه خوبی هایی دارد این بار کدو را به صورت گراتن که واقعا طعم خوشمزه ای را به غذا میدهد ، در ادامه مطلب تالاب شما را دعوت میکند .

 

کدو حلوایی با این که طرفداران زیادی بین عموم مردم ندارند اما غذاهای بسیار عالی و خوشمزه و مغذی را می توان با آن درست کرد. گراتن یکی از پیش غذاها و یا غذاهای سبکی است که جدیدا خیلی معروف شده است. گراتن انواع مختلفی دارد که امروز گراتن کدو حلوایی را به شما معرفی می کنیم.

 

مواد لازم:

کدو حلوایی 1 کیلوگرم
کره 1/4 فنجان
سیر خرد شده 2 حبه
خرده نان یا پودر سوخاری 1/4 فنجان
پنیر پارمزان رنده شده 1/3 فنجان
نمک 1/4 قاشق چایخوری
فلفل 1/8 قاشق چایخوری
جعفری خرد شده 1/4 فنجان

 

طرز تهیه:
1-فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. کف یک ظرف پیرکس یا سرامیک را با کمی روغن چرب کنید. کدو حلوایی را به قطعات کوچک خرد کنید و پوست آن ها را بگیرید. برش های کدو حلوایی را داخل ظرف بچینید.

 

2-شیرجوشی را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را داخل آن بیندازید. وقتی کره کاملا آب شد سیر خرد شده را اضافه کنید. 2-3 دقیقه سیر را در کره سرخ کنید و هرازگاهی هم بزنید تا عطر سیر بلند شود. ظرف را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.

 

3-خرده های نان و پنیر پارمزان را داخل کاسه ای بریزید و با 1 قاشق از ترکیب سیر و کره مخلوط کنید. باقیمانده کره و سیر را روی برش های کدو حلوایی بریزید. سپس نمک و فلفل اضافه کنید و خرده های نان را به میزان مساوی روی کدو حلوایی ها بپاشید.

 

4-گراتن کدو حلوایی را به مدت 30 الی 40 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا کدو حلوایی بپزد و وقتی چنگال داخل آن فرو می کنید کاملا نرم شده باشد. سپس حرارت را تا 220 درجه سانتیگراد بالا ببرید و 5 دقیقه دیگر کدو حلوایی را بپزید تا روی آن برشته و طلایی شود. گراتن کدو حلوایی را خارج کنید، روی آن را با جعفری خرد شده تزیین و بصورت گرم نوش جان کنید.

 

 

جدیدترین مطالب سایت