طرز تهیه گوشت قلقلی مکزیکی

طرز تهیه گوشت قلقلی مکزیکی

طرز تهیه گوشت قلقلی مکزیکی

 

• تعداد: 8 تا 10 نفر

• زمان تهیه: 10 دقیقه

• زمان پخت: 6 تا 7 ساعت (حرارت کم)

 

مواد لازم گوشت قلقلی مکزیکی :

 

• 800 گرم گوجه فرنگی پخته و نرم شده

• 340 گرم گوشت چرخ کرده

• یک عدد پیاز کوچک

• 425 گرم کنسرو لوبیا

• 400 گرم آب مرغ با سیر کبابی

• 283 گرم ذرت شیرین

روش تهیه گوشت قلقلی مکزیکی :

 

1. پیاز را داخل گوشت چرخ‌کرده رنده کنید و آنها را به شکل توپ قلقلی های کوچک درآورید.

 

2. در یک قابلمه متوسط، گوجه فرنگی های پخته شده به روش خورشتی، گوشت های قلقلی، کنسرو لوبیا، آب مرغ و ذرت ها را بریزید.

 

3.در آن را بگذارید. شعله را کم کنید و اجازه دهید 6 تا 7 ساعت بپزد. سپس در ظرف دلخواه با کمی گشنیز تازه سرو کنید.

 

جدیدترین مطالب سایت