نحوه تهیه موساکا

نحوه تهیه موساکا

نحوه تهیه موساکا

 

مواد لازم موساکا:

بادنجان ورقه ای شش عدد
گوشت چرخ كرده ۵۰ گرم
سیب زمینی آب پز سه عدد
فلفل دلمه ای خردشده سه عدد
پنیرپیتزا یك بسته
رب گوجه فرنگی چهار قاشق غذاخوری
 
نحوه تهیه موساکا
 
روغن مایع، نمك، فلفل و آویشن به میزان لازم
ژامبون خردشده ۱۵۰ گرم
قارچ ۱۵۰ گرم
پیاز خردشده یك عدد
سیر رنده شده یك عدد
سس سفید دو پیمانه
 
 
موزاکا یا موساکا یک نوع گراتن هست که ازغذاهای محلی یونانه و با نون سرو میشه ، تو مزه اش شک نکنید اما باید بگم خیلی پرکالریه اگه رژیم دارید سراغ این غذا نرید چون رژیمی موساکا اصلا معنی نداره ! ممکنه یه غذای خوشمزه ازآب دربیاد ولی دیگه موساکا نیست.

نحوه تهیه موساکا

طرز تهیه موساکا :

 

پیاز خرد شده را به همراه سیر رنده شده با مقداری روغن مایع تفت می دهیم تا سبك شود سپس گوشت، رب گوجه فرنگی، قارچ، ژامبون و فلفل دلمه ای را اضافه می كنیم. آن گاه نمك، فلفل و آویشن را به آن اضافه كرده و تفت می دهیم و شعله را خاموش می كنیم.

 

در این لحظه سیب زمینی را له كرده و نیمی از آن را داخل مواد می ریزیم و باقی مانده آن را با سس سفید مخلوط می كنیم. بعد ظرف را چرب كرده، سس سفید را ته ظرف ریخته و صاف می كنیم، روی آن بادنجان ورقه شده را می چینیم سپس روی آن مواد را ریخته و صاف می كنیم آن گاه سس سفید و پنیر پیتزای رنده شده را روی آن می ریزیم و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرارداده تا سطح غذا طلایی شود.

 

جدیدترین مطالب سایت