نکاتی برای تهیه املت

نکاتی برای تهیه املت
املت یکی از غذاهای فوری است که تهیه آن ساده است ولی باید در طبخ آن دقت نمود.
 
در یک تابه و یکجا نباید بیش از دو یا سه عدد تخم مرغ املت تهیه کرد و در صورت احتیاج به مقدار بیشتر، ممکن
 
است املت را به دفعات تهیه نمود و بلافاصله داغ داغ سر میز برد.
 
تخم مرغ‌ها باید خوب زده شود تا کاملاً کف کند.
 
روغن باید کاملاً داغ شود، آنگاه می‌توان تخم مرغ‌های زده شده را در آن ریخت.
 
نکاتی برای تهیه املت
در تهیه املت برای هر عدد تخم مرغ به‌طور متوسط یک قاشق سوپخوری شیر باید داخل مایه کرد.
 
 
بعد از اینکه املت در دیس رخته شد برای تزئین اطراف آن می‌توان از حلقه‌های گوجه فرنگی یا از جعفری استفاده نمود.املت را ممکن است با انواع گوش‌تها یا سبزی‌های پخته و یا با انواع مربا و میگو پخته شده و قلوه خرد کرده
 
سرخ شده و گوشت چرخ کرده سرخ شده مخلوط با کمی رب گوجه فرنگی تهیه نمود.
 
تخم مرغ جیبی در آب جوش تهیه می‌شود و با انواع سس و گوشت و نان تزئین به مصرف می‌رسد.
 
 
جدیدترین مطالب سایت