چگونه بادمجان شکم پر درست کنیم؟

چگونه بادمجان شکم پر درست کنیم؟

طرز تهیه آسان بادمجان شکم پر، غذایی لذیذ و پرطرفدار

اگر به دنبال درست کردن یک وعده غذایی فوق العاده خوشمزه و لذیذ هستید بادمجان شکم پر گزینه ای مناسب برای شما می باشد.

 

به گزارش تالاب، با ما همراه باشید تا طرز تهیه بادمجان شکم پر را آموزش ببینید . امیدوارم این غذای لذیذ و خوش طعم را تهیه کنید و در کنار خانواده نوش جان نمایید .

 

مواد لازم برای بادمجان شکم پر کبابی :

 

بادمجان متوسط 5 عدد

گردو آسیاب شده 1 لیوان

رب گوجه 1 قاشق سوپخوری

رب آلوچه 1 قاشق غذاخوری

رب انار 1 قاشق غذاخوری

پیاز متوسط رنده شده 1 عدد

سبزی (نعنا،گشنیز،چچاق) 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه از هر کدام 1 قاشق چایخوری

روغن به مقدار لازم

 

طرز تهیه بادمجان شکم پر کبابی :

چگونه بادمجان شکم پر درست کنیم؟

طریقه پرکردن شکم بادمجان

 

بادمجان را پوست کنده و برشی به صورت بعلاوه از بالا به پایین داده، تا جایی که برش قطع نشود، نمک زده می گذاریم تلخی و آب آن گرفته شود.

 

گردو، سبزی ریز خرد شده، رب گوجه، رب انار و آلوچه، پیاز رنده شده، و ادویه ها را به آن افزوده و خوب مخلوط می کنیم.بعد با دو انگشت دست مواد را آرام و با دقت در شکم بادمجان می گذاریم و اضافه ها را از درز بیرون زده را صاف کرده و کمی فشار داده تا مواد خوب بهم بچسبد.

 

در تابه ایی روغن ریخته و بادمجان ها را در تابه چیده، با حرارت متوسط خوب سرخ شود، بعد بر می گردانیم تا طرف دیگر سرخ شود ولی با حرارت کم و در تابه را گذاشته که سرخ و پخته شود.

 

این غذای خوشمزه شمالی رو نوش جان کنید با سبزی خوردن و ماست خیار در صورت تمایل می توانید از گوجه و پیاز متوسط هم استفاده کنید، مثل بادمجان ها مواد را ریخته و سرخ کنید.

 

نکته: اگرسبزی چوچاق دردسترس نبود از سبزی نعناع استفاده کنید.

 

جدیدترین مطالب سایت