فوتبال
سفارش تبليغات اينترنتي
درمان هموروئيد
مشخصات خودروهای ایرانی و خارجی
تبلیغات متنی
گالری عکس
فوتبال

آموزش طرز تهیه ته چین گوشت و سیب زمینی

آموزش طرز تهیه ته چین گوشت و سیب زمینی

آموزش طرز تهیه ته چین گوشت و سیب زمینی

 

یکی غذای خوشمزه و عالی برای شما عزیزان…

 

طرز تهیه ته چین گوشت و سیب زمینی,سیب زمینی را را پوست می کنیم و به صورت ورقه هایی با ضخامت یک سانتیمتری برش می زنیم ، و به آن نمک می افزاییم برنج را می شوییم و با 5 پیمانه آب و 4 قاشق چایخوری نمک خیس می کنیم.

 

آموزش طرز تهیه ته چین گوشت و سیب زمینی

 

مواد لازم:

  • برنج : 4 پیمانه یا 600 گرم
  • گوشت راسته و یا مغز ران : 40 تا 500 گرم
  • سیب زمینی : 2 عدد
  • کره : 30 گرم
  • روغن، زعفران و نمک : به مقدار لازم

 

آموزش طرز تهیه ته چین گوشت و سیب زمینی

 

طرز تهیه ته چین فوق العاده خوشمزه و آسان:

1. ابتدا گوشت را به صورت ورقه های نازک برش می زنیم و کمی نمک روی آن می پاشیم .

 

2. سیب زمینی را را پوست می کنیم و به صورت ورقه هایی با ضخامت یک سانتیمتری برش می زنیم ، و به آن نمک می افزاییم برنج را می شوییم و با 5 پیمانه آب و 4 قاشق چایخوری نمک خیس می کنیم.

 

3. حالا مقداری روغن کف قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم بعد از داغ شدن روغن، ورقه های سیب زمینی را با فاصله می چینیم.

 

4. ورقه های گوشت را بین سیب زمینی ها می چینیم و حرارت را ملایم می کنیم .

 

5. در این فاصله برنج را روی حرارت می گذاریم و در قابلمه را می گذاریم تا با شعله زیاد به جوش بیاد و بلا فاصله بعد از جوش آمدن در قابلمه را بر می داریم تا کم کم اب آن نسبتا تمام شود و کره را به آن اضافه می کنیم تا حالت سنجاق جوش پیدا کند.

 

6. در نهایت برنج کته شده را به آرامی روی آن می ریزیم و روی آن هم کمی زعفران دم کرده می دهیم.

 

7. صبر می کنیم حدود یک ساعت با حرارت ملایم دم بکشد،  گوشت وسیب زمینی برشته شوند.

 

 

 

مجردها کليک کنيد
خرید بلبط هواپیما
کتاب کسب و کار
پربیننده ترین مطالب
جدیدترین مطالب امروز
Xبستن تبليغ
Xبستن تبليغ
فوتبال