طرز تهیه گول بورک با گوشت

طرز تهیه گول بورک با گوشت

گول بورک با گوشت

مواد لازم

برای خمير :

– آرد گندم( مخصوص کيک ) 5/2 ليوان

– ماست 2/1 ليوان

– روغن مایع 2/1 ليوان

– سرکه 1 قاشق چايخوری

– آب به مقدار لازم

– نمک به مقدار لازم

برای داخل بورک :

– روغن مایع 3/1 ليوان

– گوشت چرخ کرده 250 گرم

– پياز 1 عدد متوسط

– جعفری 3-2 قاشق غذاخوری خرد شده

– نمک و فلفل سياه به مقدار لازم

برای روی بورک :

– زرده تخم مرغ 2 عدد

– روغن مایع 2-3 قاشق غذاخوری

 

گول بورک با گوشت

 

 
طرز تهیه

آرد را الک کنيد . ماست ، روغن و سرکه و نمک و آب را به آرد اضافه کنيد و خمير درست شده را خوب ورز دهيد تا به دست نچسبد . خمير را به تکه هايي به اندازه تخم مرغ تقسيم کنيد . به کمک وردنه هر تکه را به قطر 3-2 ميلي متری پهن کنيد . سپس آن را به چهار قسمت تقسيم کنيد . روی خميرها را چرب کنيد . پياز را رنده کرده با روغن تفت دهيد . گوشت رت به پياز اضلفه کنيد و به تفت دادن ادامه دهيد . گوشت که خوب سرخ شد شعله را خاموش کنيد – در آن جعفری ، نمک و فلفل بريزيد . از اين مايه گوشتی تقريبا يک قاشق غذاخوری لبه خمير قرار دهيد سپس آن را لوله کنيد و درو خودش به صورت حلزون بپيچيد . سيني را چرب کنيد – بورک ها را داخل سيني بچينيد . زرده های تخم مرغ را هم بزنيد و 2-3 قاشق غذاخوری روغن به تخم مرغ اضافه کنيد و روی بورکها بماليد . در دمای 180 درجه سانتي گراد فر قرار دهيد به مدت زمان 40-50 دقيقه بپزد.

 

 

تهیه و تنظیم : بخش آشپزی تالاب

 

 

جدیدترین مطالب سایت