آموزش پیچیدن خمیر پیراشکی
آموزش طریقه پیچیدن پیراشکی را در اینجا بخوانید.
مدل گل رز
1. برای این طرح باید ابتدا خمیر را روی سطح صاف و آردپاشی شده، با وردنه باز کنید. سپس آن را به شکل نوارهای بلند و باریک برش دهید. برای هر گل رز، فقط یک نوار خمیری نیاز دارید. روی هر نوار خیارشور و فلفل دلمهای خرد شده بریزید.
2. روی خیارشورها، یک لایه باریک ژامبون بگذارید.
3. از یک طرف خمیر را رول کنید و تا انتها بروید تا شکل گل رز به خود بگیرند.
4. سپس آنها را درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید قرار دهید و 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی و برشته شوند.