طرز تهیه گراتن قارچ

طرز تهیه گراتن قارچ

گراتن قارچ

مواد لازم

سير له شده 1 حبه
قارچ ورقه شده 300 گرم
تخم مرغ 2 عدد
خامه 2/1 فنجان
كره 1قاشق سوپخوري
سيب زميني نازك ورقه شده 1 كيلو
پنير گودا 150 گرم
نمك و فلفل به مقدار لازم
شير 3/2 فنجان

گراتن قارچ

 
طرز تهیه

فر را با 400 درجه فارنهايت گرم كنيد . با كره و سير له شده كف ظرف پيركس را چرب كنيد . نيمي از سيب زميني هاي ورقه شده را كف ظرف پهن كنيد . قارچ را روي آن بريزيد و با بقيه سيب زميني روي قارچ را بپوشانيد . تخم مرغها را بهم بزنيد تا خوب مخلوط شوند بعد شير و خامه و نمك و فلفل را اضافه كرده روي غذا بريزيد و مدت يكساعت در طبقه وسط فر بگذاريد . پنير رنده شده را روي غذا بريزيد و دوباره بمدت 25 دقيقه ديگر داخل فر بگذاريد تا روي آن طلايي شود . وقتي از فر خارج كرديد ميتوانيد كمي جعفري خرد شده روي آن بريزي و سرو كنيد .

توجه :

1- نوع پنير از انواع كشدار نباشد و فقط ذوب شود .2- سيب زميني ها كاملاٌ نازك ورقه شود . 3- ميتوان در صورت دلخواه خامه و تخم مرغها را حذف نمود در اين صورت غذا كم چربي خواهد شد.

 

تهیه و تنظیم : بخش آشپزی تالاب

جدیدترین مطالب سایت