تور مسافرتی
درمان هموروئيد
مشخصات خودروهای ایرانی و خارجی
تبلیغات متنی
گالری عکس
خرید بلبط هواپیما

طرز تهیه کباب مرغ یونانی

طرز تهیه کباب مرغ یونانی

کباب مرغ یونانی

 

مواد لازم

 

سینه یا ران مرغ بدون استخوان 500 گرم
سیر 1 تا 2 حبه
پودر جعفری 2 قاشق سوپخوری
پودر اورگانو 2/1 قاشق سوپخوری
آویشن 1 قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه 2 تا 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 3 تا 4 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه مقداری
سیخ چوبی به میزان لازم

 

طرز تهیه

 

گوشت مرغ را به قطعات 2 تا 5/2 سانتی خرد می کنیم. سیر رنده شده را در کاسه گوشت مرغ ریخته و پودر جعفری، پودر اورگانو، آویشن، آب لیموی تازه، روغن زیتون ونمک و فلفل سیاه را به مدت 2 دقیقه خوب مخلوط کنید و سپس در هر سیخ چوبی 3 تا 4 تکه از گوشت مرغ را قرار داده و به مدت 8 دقیقه الی 10 دقیقه با درجه زیاد کباب پز برقی و یا مدت 5 الی 6 دقیقه برای هر طرف در تابه با حرارت متوسط با کمی روغن سرخ کردنی، سرخ نمایید و با دیپ ماست میل نمایید.این غذا را با گوشت گوسفند هم می توان طبخ نمود.

 

 

تهیه و تنظیم : بخش آشپزی تالاب