درست کردن پاستا فلفلی خوشمزه! پاستا فلفلی یک غذای خوشمزه و خوش طعم می باشد که می توانید برای مهمانی ها نیز استفاده کنید.
مواد لازم برای پاستای فلفلی و اسفناج :
روغن زیتون : ۲ قاشق چایخوری
پیاز خرد شده : ۱ عدد
سیر له شده : ۲ حبه
تکه های فلفل خشک شده : نصف قاشق چایخوری
پاستای پنه : ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی خرد شده : ۴۰۰ گرم
پونه کوهی خشک : ۱۰۰ میلی گرم
برگ اسفناج : ۱۲۵ گرم
پنیر پارمیسان رنده شده : ۲۵ گرم
طرز تهیه پاستای فلفلی و اسفناج :
روغن را در یک ماهیتابه گرم کرده و به آرامی پیاز، سیر و تکه های فلفل را داخل آن سرخ کنید، به مدت ۵ دقیقه تفت بدهید. (اگر این مواد شروع به چسبیدن کردن کمی آب به آن اضافه کنید)
پاستا را طبق دستوری که روی بسته اش نوشته طبخ کنید. گوجه فرنگی و پونه را به ماهیتابه اضافه کرده و خوب هم بزنید. اجازه بدهید برای ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشد . گاهی هم بزنید.
اسفناج را به ماهیتابه اضافه کرده و ۱ تا ۲ دقیقه تفت بدهید تا زمانی که اسفناج ها پژمرده شوند. پاستا را آبکشی کرده و داخل ماهیتابه بریزید. خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. بعد کمی پنیر روی آن پاشیده و سرو کنید.
تهیه و تنظیم : مجله تالاب