طرز تهیه کرواسان ژامبون مرغ

طرز تهیه کرواسان ژامبون مرغ

کرواسان ژامبون مرغ

مواد لازم

– آرد 4 پیمانه

– تخم مرغ 1 عدد

– روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

– کره 30 گرم

– خمیر ترش 1 قاشق مربا خوری

– نمک 2/1 قاشق مربا خوری

– شکر 1 قاشق مربا خوری

– آب 1 پیمانه

– ژامبون مرغ 250 گرم

– سس گوجه فرنگی مقداری

– پودر اورگانو به مقدار لازم

کرواسان ژامبون مرغ

 
طرز تهیه

در ابتدا خمیر ترش را داخل یک پیمانه آبگرم ریخته به همراه شکر و اجازه می دهیم که حدود 5 دقیقه بماند و عمل بیاید .

 

سپس آرد را داخل ظرفی ریخته وسط آرد را گود کرده و تخم مرغ زده شده را به همراه روغن مایع مخلوط می کنیم و وسط آرد می ریز یم و مخلوط میکنیم بعداز کمی مخلوط شدن خمیر مایه عمل آمده را اضافه کرده و بعد کره را اضافه میکنیم و شروع به ورز دادن خمیر کرده حدود 5 دقیقه خمیر را استراحت داده تا حجم آن 2 برابر شود .

 

بعد خمیر را روی سطحی آرد پاشیده شده باز کرده بصورت مثلث برش داده و مواد داخل را ( سس گوجه ، پودر اورگانو و ژامبون ) بترتیب چیده و از پایین مثلث رول کرده و داخل سینی چرب شده قرار داده حدود 5 دقیقه استراحت می دهیم و یک عدد تخم مرغ زده شده را با برس رویش می مالیم و کمی کنجد می پاشیم و داخل فر با 180 درجه سانتیگراد یا 360 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه قرار داده تا رویش طلایی شود.

 

تهیه و تنظیم : بخش آشپزی تالاب

جدیدترین مطالب سایت