طرز تهیه ماهي ميدم (غذاي جنوبي)

طرز تهیه ماهي ميدم (غذاي جنوبي)

طرز تهیه ماهي ميدم (غذاي جنوبي)

 

مواد لازم ماهي ميدم :

 

  • برنج: 500 گرم
  • تره: 500 گرم
  • شبت: 1 کيلوگرم
  • ماهي: 1 کيلوگرم
  • پياز متوسط: 3 عدد
  • روغن سرخ کردني: 100 گرم
  • روغن مايع: 100 گرم
  • گرد ليمو عماني: 1 قاشق سوپخوري
  • زردچوبه: 1 قاشق مرباخوري
  • نمک: به مقدار کافي

 

طرز تهیه ماهي ميدم :

ماهي که براي اين غذا انتخاب مي‌کنيم، بايد از نوع ماهي هاي گوشتي مثل ماهي شير، هامور، سنگسر، ميش ماهي و… باشد.

سبزي را پاک کرده، مي‌شوييم و در آبکش مي‌ريزيم. وقتي آب آن کاملا گرفته شد، به صورت ريز خرد مي‌کنيم.

پياز را خلال کرده و با 100 گرم روغن سرخ کردني سرخ مي‌نماييم تا طلايي شود. سبزي را به پياز داغ اضافه مي‌کنيم و گرد ليمو عماني، زردچوبه و کمي نمک به آن مي‌زنيم و روي حرارت ملايم مي‌گذاريم تا آب سبزي تبخير گردد و کمي سرخ شود.

ماهي را قطعه قطعه کرده، مي‌شوييم و با نصف استکان آب و کمي نمک در ظرفي مي‌ريزيم.

آن را در حرارت ملايم مي‌گذاريم تا کمي بپزد. پوست ماهي را مي‌گيريم و به قطعات کوچک تقسيم مي‌کنيم و داخل سبزي مي‌ريزيم.

آنها را هم مي‌زنيم تا با ساير مواد آغشته شده و کمي سرخ شود.

برنج خيس کرده جوشانده و آبکش مي‌کنيم. 50 گرم روغن را با نصف ليوان آب در کف قابلمه مي‌ريزيم و مي‌گذاريم داغ شود.

نصفي از برنج را در قابلمه مي‌ريزيم.

مخلوط سبزي و ماهي را روي برنج مي‌ريزيم و با بقيه برنج روي آن را مي‌پوشانيم.

ظرف برنج را روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم و در ظرف را مي‌بنديم.

بقيه روغن را که 50 گرم مي‌شود با نصف ليوان آب جوشانده، روي برنج مي‌دهيم و مي‌گذاريم با حرارت ملايم به مدت 45 تا 60 دقيقه دم بکشد.

موقع کشيدن غذا، تمام مواد را در قابلمه مخلوط مي‌نماييم و سپس در ديس مي‌کشيم.

 

 

جدیدترین مطالب سایت