تهیه ساندویچ کالباس به شکل گل رز

تهیه ساندویچ کالباس به شکل گل رز

تهیه ساندویچ کالباس به شکل گل رز

 

مواد لازم:

برگ جعفری میزان دلخواه
کاهو میزان دلخواه
پنیر پیتزا یک بسته
کالباس میزان دلخواه

 

طرز تهیه

خمیر پیتزا را بصورت نوارهای بلند به پهنای تقریبأ دو تا سه سانتیمتر ببرید بطوریکه دوسر آن نوک تیز باشد .
کالباس ها را بشکل نیمدایره ببرید و آنها را مطابق عکس کنار هم بچینید و خمیرا لوله کنید .
انتهای خمیر را با آب کمی خیس کنید که کاملأ بچسبد و هنگام پختن باز نشود .
با برس آشپزی کره آب شده روی خمیرها بمالید .
حالا گل های شما آماده رفتن به توی فر هستند . آنها را در حرارت 350 درجه فارنهایت بگذارید و مرتب سر بزنید که نسوزند. وقتی خمیرها
طلایی شدند ساندویچ ها را از فر بیرون بیاورید . معمولأ حدود پانزده دقیقه طول میکشد .
گل های ساندویچی را درون ظرف زیبایی بچینید . اگر زیر آنها را برگ های سبز مثل کاهو یا جعفری بگذارید بیشتر حس زیبای گل های رز را به ما میدهند .

 

آموزش طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ

آموزش طرز تهیه سوسیس و کالباس در منزل

آموزش تصویری طرز تهیه کالباس خانگی

جدیدترین مطالب سایت