طرز تهیه و آموزش پخت قلیه بادمجان

طرز تهیه و آموزش پخت قلیه بادمجان

 طرز تهیه و آموزش پخت قلیه بادمجان

طرز تهیه و آموزش پخت قلیه بادمجان : یک غذای خوشمزه و لذیذ برای شما عزیزان…

 

مواد لازم جهت تهیه قلیه بادمجان برای 4 نفر :

طرز تهیه قلیه بادمجان

ریحان چرخ شده (ریحان محلی که تو منطقه شمال ایران هست،اگر نبود همون ریحان سبز بریزید. )

 

طرز تهیه قلیه بادمجان :

بادمجان ها را پوست کنده، خرد کرده و بعد نمک می ریزیم روی آن و با مقداری آب می گذاریم ۱ ساعت بماند، تا آب سیاهی که دارد از خودش پس داده شود ،در غیر این صورت خورشتمان خوش رنگ در نمی آید.

 

بعد ۱ ساعت بادمجان ها را آبکش کرده و شسته و می گذاریم داخل قابلمه و با ۴ لیوان آب و زردچوبه، کمی نمک تا خوب بپزد. آنقدر باید بپزد تا خوب له شود .

 

بعد گوجه فرنگی ها را پوست کنده و خرد کرده به آن اضافه می کنیم .

 

 

پیاز، مغز گردو، و رب انار و کره را اضافه کرده و خوب هم می زنیم و می گذاریم تا خورشت خوب بپزد و جا بیفتد. زمانی که دارد میپزد باید مرتب هم بزنیم چون زود ته می گیرد.

 

آنقدر باید بپزد تا مثل میرزا قاسمی شود . وقتی خورشت جا افتاد. ریحان و دارچین را هم به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم.

جدیدترین مطالب سایت