آموزش طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی

آموزش طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی

آموزش طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی

 

یک غذای افریقایی بسیار خوشمزه…

 

مواد لازم برای 4 نفر :
سیر      2 حبه ( له شده و خورد شده)
 آویشن خشک      1 ق چ یا 5 میلی لیتر
 سینه مرغ بدون استخوان      4 عدد
 روغن      2 ق غ یا 30 میلی لیتر
گوجه خورد شده     یک قوطی کنسروی یا 400 گرم
رب گوجه فرنگی     1 ق غ یا 15 میلی لیتر
آب مرغ     کمتر از 2 پیمانه یا 450 میلی لیتر
پودر میگو خشک     2 ق غ یا 30 میلی لیتر
فلفل چیلی سبز تازه     1 عدد ( دانه گرفته و ریز خورد شده)
برنج     3/4 پیمانه یا 350 گرم
آب     2 و 1/2 پیمانه یا 750 میلی لیتر
آویشن تازه خرد شده     مقداری جهت پاشیدن روی غذا

 

طرز تهیه :
از بین موادی که گفتم اگر پودر میگو خشک نداشتید اشکالی ندارد بدون آن هم این غذا خوشمزه می شود.

ابتدا سیر و آویشن را در ظرفی مخلوط کنید و روی سینه مرغ بمالید و در تابه با روغن داغ سرخ کنید تا روی مرغ کمی قهوه ای شود و بعد داخل بشقابی جدا بگذارید.

پیاز خورد شده را کمی تفت بدهید تا نرم شود و بعد رب گوجه و گوجه خورد شده را اضافه کنید و بگذارید با شعله ملایم به مدت 15 دقیقه بپزد و گه گاهی هم بزنید تا ته نگیرد و بعد از اینکه آب گوجه کم شد زیر شعله را کم کنید و مرغ را به داخل سس برگردانید و با سس کاملا مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه دیگر بپزید و بعد آب مرغ و پودر میگو و چیلی خرد شده را اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاد و به مدت 5 دقیقه بگذارید .

 

* بپزد یا به اصطلاح خودمون تا آب خورشت بکار برود و یک سس غلیظ داشته باشیم تا زمانیکه مرغ کامل بپزد و گه گاهی هم بزنید تا ته نگیرد.

 

 

جدیدترین مطالب سایت