آموزش تهیه خورش گوجه سبز

مجموعه : انواع خورش
آموزش تهیه خورش گوجه سبز

مواد لازم خورش گوجه سبز :

 
 گوشت گوسفند نیم کیلوگرم(اگر با استخوان بود ۷۵۰ گرم)
 سبزی( شامل تره، جعفری و نعنا) نیم کیلوگرم
 گوجه سبز نیم کیلوگرم
 پیاز سرخ شده ۴ قاشق سوپخوری
 ادویه(زردچوبه- زعفران و خیلی کم دارچین) به اندازه لازم
نمک و فلفلبه اندازه لازم
روغنبه اندازه لازم

طرز تهیه  خورش گوجه سبز :

گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم. سپس آن را با پیاز سرخ کرده و با ۴-۳ لیوان آب می گذاریم بپزد. سبزی را تمیز کرده و می شوییم. آب آن که رفت، ریز خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم.

 

سپس به گوشت اضافه کرده و می گذاریم تا خورش جا بیفتد( حرارت ملایم باشد تا گوشت و سبزی کاملاً بپزند). سپس نمک، فلفل و گوجه سبز را به آن اضافه کرده و می گذاریم بپزند. برای ترشی خورش از آبلیمو یا آبغوره می توان استفاده کرد.

 

البته این خورشتو با مرغ هم میشه پخت.

 

جدیدترین مطالب سایت