طرز تهیه خورش کنگر

مجموعه : انواع خورش
طرز تهیه خورش کنگر

آموزش طرز تهیه خورش کنگر

 

مواد لازم خورش کنگر :

 گوشت ماهیچه گوسفندی      ۵۰۰ گرم
 کنگر      ۲ کیلوگرم
 پیاز داغ      ۳ قاشق سوپخوری
 روغن      ۳ قاشق سوپخوری
 آب لیموترش     ۰٫۵ فنجان
زعفران     ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل     به مقدار لازم

طرز تهیه خورش کنگر

طرز تهیه خورش کنگر :

گوشت را تکه تکه خرد می کنیم و میشوئیم و با پیاز سرخ کرده و ۳ تا ۴ لیوان آب میگذاریم بپزد .
 
بعد ساقه های کنگر تمیز کرده و تیغ آن را میگیریم و میشوئیم و با ۳ تا ۴ قاشق روغن کمی سرخ میکنیم و داخل گوشت میریزیم تا کنگر نیز پخته شود ولی زیاد له نشود .نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران سائیده را در خورش میریزیم و میگذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیافتد .
 
برای نیم کیلو گوشت ۲ کیلو کنگر لازم است کنگر را بعد از تمیز کردن و تیغ گرفتن و شستن باید کمی سرخ کرد و داخل گوشت ریخت .
 
 
خورش کنگر را میشود با نعنا و جعفری آماده کرد ، در اینصورت یک کیلو کنگر کافی است و ترشی آن آب لیمو یا غوره است ، خورش کنگر را با قیمه و لیمو عمانی نیز درست میکنند .بعد از اینکه قیمه و لپه کمی پخت کنگر را سرخ و اضافه می نمایند و کمی رب گوجه فرنگی به آن میزنند .
 
 
جدیدترین مطالب سایت