آموزش آسان پختن خورشت تره

مجموعه : انواع خورش
آموزش آسان پختن خورشت تره

طرز تهیه خورشت تره :

در ظرفی مناسب كمی روغن ریخته و پیاز خرد شده را در آن كمی تفت میدهیم به طوری كه نیمه طلایی شود.گوشت را به پیاز اضافه میكنیم.بعد از خدود 5 دقیقه زردچوبه و لوبیا سفید را به آن اضافه میكنیم(دقت كنید لوبیا را از شب قبل خیس كنید و آب آن را دو بار عوض كنید).

 

پس از كمی تفت دادن حدود نیم لیتر آب به آن اضافه میكنیم و اجازه میدهیم آب جوش بیاید.زیر شعله را كم كرده و اجازه میدهیم خوب بپزد.

در تابه ای جداگانه كمی روغن میریزیم و تره و جعفری ساطوری شده را به آن اضافه میكنیم و حدود 10 دقیقه تفت میدهیم .وقتی گوشت پخت تره سرخ شده رو به اون اضافه میكنیم و نمك میزنیم.در 5 دقیقه آخر گرد لیمو یا 4 عدد لیمو عمانی رو به خورش اضافه میكنیم.

 

و بعد از یك ربع زیر خورش رو خاموش میكنیم.سیب زمینی رو خلالی كرده و سرخ میكنیم و گوجه فرنگی رو هم خرد كرده و سرخ میكنیم و به عنوان تزیین روی غذا میریزیم میتونید زعفران اب كرده هم به خورش اضافه كنید و اگر ترشیش مناسب نبود كمی ابغوره یا ابلیمو بهش اضافه كنید.

آموزش آسان پختن خورشت تره

 

مواد لازم خورشت تره : برای 4 نفر

 گوشت گوسفندی (از گوشت گوساله هم میتوان استفاده كرد)     400 گرم
تره ساطوری شده     500 گرم
 لوبیا سفید (میتونید از لوبیا قرمز هم استفاده كنید)      نصف پیمانه
 پیاز متوسط و خرد شده      1 عدد
گرد لیمو      به میزان لازم
نمک     به میزان لازم
فلفل قرمز     به میزان لازم
زردچوبه     به میزان لازم
روغن     به میزان لازم
زعفران(دلخواه)     به میزان لازم
سیب زمینی (برای سرخ كردن و تزیین)     3 عدد
گوجه فرنگی     2 عدد

 

خورش تره در كردستان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری كه میتوان آن را رقیبی برای خورش قرمه سبزی دانست.این خورش در سایر مناطق كشور هم استفاده میشود كه دستور پخت كمی متفاوت دارد.در زیر دستور اصلی پخت این خورش ارائه شده است.

 

مطالب مرتبط:

طرز تهیه خورش چغاله بادام

طرز تهیه خـورش نخود آله غذای کاشانی

طرز تهیه خورش قورمه تره جعفری

چطور خورشت خوشمزه تر بشه

طرز تهیه خورشت هویج تبریزی

 

جدیدترین مطالب سایت