فوتبال
سفارش تبليغات اينترنتي
درمان هموروئيد
مشخصات خودروهای ایرانی و خارجی
تبلیغات متنی
گالری عکس
فوتبال

طرز تهیه خورش سيب درختي ( لرستان )

مجموعه : انواع خورش
طرز تهیه خورش سيب درختي ( لرستان )

اینم یک خورش خوشمزه و عالی برای شما عزیزان در مجله تالاب

 

مواد لازم خورش سيب درختي

 

  • گوشت ران گوسفندي: 500 گرم

  • روغن مايع: 2 قاشق غذاخوري

  • برگ بو: 3 عدد

  • پياز: 1 عدد

  • آب: 5 ليوان

  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

  • سيب درختي: 500 گرم

  • پيازداغ: 2 قاشق غذاخوري

  • سرکه: 2 قاشق غذاخوري

  • شيره انگور يا خرما: نصف ليوان

  • شاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوري

 

 

طرز تهیه خورش سيب درختي

گوشت را به قطعات 2×2برش داده در روغن مايع تفت دهيد.

سپس آن را با برگ بو، پياز و آب به مدت سه ساعت روي حرارت بپزيد.

در يک ساعت آخر نمک و فلفل را اضافه کنيد.

با ابزار مخصوص يا چاقو، وسط سيب را بيرون آورده پوست آن را بگيريد و آن را برش دهيد.

در اواخر پخت گوشت، طوري که دو پيمانه از آب آن باقيمانده باشد، پياز و برگ بو را بيرون آورده و سيب هاي حلقه شده و پياز داغ را به آن اضافه نماييد.

سرکه را به شيره انگور يا شيره خرما اضافه کرده خوب به هم بزنيد و سپس آن را به خورش اضافه کنيد تا خورش بپزد و سيب ها تقريبا نرم شوند.

نشاسته ذرت را نيز در کمي آب سرد حل کرده در اواخر پخت به خورش بيفزاييد.

 

 

منبع : آشپزی تالاب

 

مجردها کليک کنيد
خرید بلبط هواپیما
کتاب کسب و کار
پربیننده ترین مطالب
جدیدترین مطالب امروز
Xبستن تبليغ
فوتبال