طرز تهیه خورشت به

مجموعه : انواع خورش
طرز تهیه خورشت به

مواد لازم:براي 6 نفر

 

گوشت400 گرم
آلوي خورشتي(در صورت تمايل)150 گرم
به300 گرم
روغن3 قاشق غذاخوري
لپه100 گرم
پيازمتوسط2 عدد
شكر2 قاشق سوپ‌خوري
رب گوجه فرنگي2 قاشق غذا خوري
نمك و فلفل و دارچينبه ميزان دلخواه

 

طرز تهيه:

 

ابتدا پيازها را خلالي كرده و سرخ مي‌كنيم. سپس گوشت را به همراه پياز سرخ‌شده كمي تفت مي‌دهيم. لپه‌ها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگي داخل مواد ريخته و آب را هم به آن اضافه مي‌كنيم. در صورت تمايل مي‌توانيد در اين مرحله آلوي خورشي را هم پس از شستن به مواد اضافه كنيد. اكنون به‌ را مانند پرهاي پرتقال برش داده و از وسط نصف مي‌كنيم.

 

به زود پخته مي‌شود و ممكن است له شود، به همين دليل نيم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه مي‌كنيم. نمك، فلفل و دارچين را هم اضافه كرده و در صورتي كه مي‌خواهيد خورش طعمي ملس داشته باشد، آبليمو و شكر را هم به آن بيفزاييد. پس از چند جوش خورش حاضر است. اين خورشت لذيذ را مي‌توانيد همراه پلو ميل بفرمائيد.

 

 

تهیه و تنظیم : بخش آشپزی تالاب

 

 

جدیدترین مطالب سایت