در این مطلب از بخش آشپزی و تهیه کوفته سایت تالاب می خواهیم طرز تهیه یک کوفته متفاوت خوشمزه یعنی کوفته پنیر و پیازچه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم کوفته پنیر با گوشت و پیازچه :
مواد لازم | اندازه | مقدار / کالری |
پنیر خامه ای | 225 گرم | 100 گرم / 439 کالری |
پنیر پارمسان | 1/3 فنجان | 100 گرم / 431 کالری |
سس مایونز | 1/2 فنجان | 100 گرم / 691 کالری |
گوشت قرمز فیله پخته و خرد شده | 85 گرم | 100 گرم / 200 کالری |
پیازچه خرد شده | 1/4 فنجان | یک عدد / 3 کالری |
نمک | به مقدار لازم | 100 گرم / 0 کالری |
جعفری خرد شده | 1/2 فنجان | 100 گرم / 25 کالری |
طرز تهیه کوفته پنیر با گوشت و پیازچه :
*. درون یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای، سس مایونز و پنیر پارمسان را با هم زن برقی مخلوط کنید.
*. تا اینکه خوب ترکیب شوند و بعد با گوشت و پیازچه به وسیله هم زن دستی مخلوط کنید.
*. دو تکه پلاستیک بلند و تمیز را روی سطح صاف پهن کنید.
*. روی هر کدام 1/4 فنجان برگ جعفری خرد شده را پراکنده کنید.
*. مخلوط پنیر را به دو قسمت جدا کنید و هر کدام را روی هر یک از پلاستیک ها قرار دهید.
*. انتهای پلاستیک را به یکدیگر بچسبانید و هر دوی آن ها را به شکل یک توپ در بیاورید.
*. سپس به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد در صورت تمایل با بیسکوییت سرو کنید.