طرز تهیه کوفته پنیر و پیازچه

مجموعه : انواع کوفته
طرز تهیه کوفته پنیر و پیازچه

در این مطلب از بخش آشپزی و تهیه کوفته سایت تالاب می خواهیم طرز تهیه یک کوفته متفاوت خوشمزه یعنی کوفته پنیر و پیازچه را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم کوفته پنیر با گوشت و پیازچه :

پنیر خامه ای

225 گرم

100 گرم / 439 کالری

پنیر پارمسان

1/3 فنجان

100 گرم / 431 کالری

سس مایونز

1/2 فنجان

100 گرم / 691 کالری

گوشت قرمز فیله پخته و خرد شده

85 گرم

100 گرم / 200 کالری

پیازچه خرد شده

1/4 فنجان

یک عدد / 3 کالری

نمک

به مقدار لازم

100 گرم / 0 کالری

جعفری خرد شده

1/2 فنجان

100 گرم / 25 کالری

 

طرز تهیه کوفته پنیر با گوشت و پیازچه :

*. درون یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای، سس مایونز و پنیر پارمسان را با هم زن برقی مخلوط کنید.

*. تا اینکه خوب ترکیب شوند و بعد با گوشت و پیازچه به وسیله هم زن دستی مخلوط کنید.

*. دو تکه پلاستیک بلند و تمیز را روی سطح صاف پهن کنید.

*. روی هر کدام 1/4 فنجان برگ جعفری خرد شده را پراکنده کنید.

*. مخلوط پنیر را به دو قسمت جدا کنید و هر کدام را روی هر یک از پلاستیک ها قرار دهید.

*. انتهای پلاستیک را به یکدیگر بچسبانید و هر دوی آن ها را به شکل یک توپ در بیاورید.

*. سپس به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد در صورت تمایل با بیسکوییت سرو کنید.

 

طرز تهیه کوفته تبریزی با لپه

طرز تهیه کوفته لبنانی

طرز تهیه کوفته دال نخود

جدیدترین مطالب سایت