طرز تهیه کوفته برنجی ایتالیایی

مجموعه : انواع کوفته
طرز تهیه کوفته برنجی ایتالیایی

کوفته برنجی یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که مدل های مختلفی برای درست کردن آن وجود دارد.

 

مواد لازم کوفته برنجی :

 

تخم مرغ5 عدد
برنج پخته شدهدو و نیم پیمانه
گوشت چرخ شدهیک چهارم الی یک دوم پیمانه
پنیر پارمیسانرنده شده دو سوم پیمانه
پیاز خرد شدهیک چهارم پیمانه
نمکیک قاشق چای خوری
فلفلیک قاشق چای خوری
جعفری تازه و خرد شدهیک چهارم پیمانه
کره ذوب شدهیک سوم پیمانه + یک قاشق غذاخوری برای سرخ کردن پیاز
پودر سیریک قاشق غذاخوری (به میزان دلخواه)
پنیر چدار85 گرم
روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم
آرد1 پیمانه
پودر سوخاری1 پیمانه

 

روش تهیه کوفته برنجی :

 

پیاز را در یک قاشق غذاخوری کره، روی حرارت متوسط سرخ نمایید تا طلایی رنگ گردد.

 

سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.

 

سه عدد تخم مرغ را کاملاً بزنید. سپس آن‌ها را با برنج پخته شده، گوشت، کره ذوب شده.

 

نیر پارمیسان، پیاز سرخ شده، نمک، پودر سیر و فلفل و جعفری مخلوط نمایید و خوب به هم بزنید.

 

سطح ظرف حاوی مواد را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

 

پنیر چدار را به صورت مکعب‌ های کوچک، خرد نمایید. ترکیب گوشت و برنج را از یخچال بیرون بیاورید.

 

و ورز دهید و توپ‌هایی به قطر 5 سانتیمتر تهیه کنید. یک تکه پنیر چدار را داخل هر یک از توپ‌ها فشار دهید.

 

تا در مرکز آن‌ها قرار بگیرد. دوباره شکل کروی آن‌ها را ترمیم نمایید.

 

دو تخم مرغ را کاملاً بزنید تا یکدست شوند. آرد را در ظرفی جداگانه و آرد سوخاری را نیز در ظرف دیگری بریزید.

 

کوفته های برنجی را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.

 

روغن را حرارت دهید و وقتی کاملاً داغ شد، کوفته ها را در آن سرخ کنید تا سطح آن‌ها طلایی شود.

 

آن‌ها را بیرون بیاورید و روی دستمال‌های حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

 

 

طرز تهیه و نکات مهم تهیه کوفته تبریزی

طرز تهیه کوفته سوجوک با ادویه کاری

طرز تهیه کوفته قلقلی با فلفل دلمه

 

جدیدترین مطالب سایت