طرز تهیه کوفته لبنانی

مجموعه : انواع کوفته
طرز تهیه کوفته لبنانی

طرز تهیه کوفته لبنانی

کیبه نوعی کوفته لبنانی، و غذای ملی این کشور است. کسی نیست که به لبنان سفر کند و از این غذای لذیذ را نچشیده باشد. کیبه به اشکال و طرق مختلف تهیه و سرو می شود. برای آموزش پخت این غذای خوشمزه با ما همراه شوید.

 

مواد لازم کوفته لبنانی :

طرز تهیه کوفته لبنانی

طرز تهیه کوفته لبنانی :

*. ابتدا پیاز را رنده کنید، فلفل را نیز ریز خرد کرده و با گوشت مخلوط کنید ؛ سپس بلغور، نمک، فلفل و ادویه را بیفزایید و با کمی آب یخ یا یخ خرد شده به طور کامل ورز دهید. اضافه کردن یخ باعث می شود، گوشت نرم شود و خنک باقی بماند، هم چنین زیاد چربی پس ندهد.از آن جا که برای درست کردن این غذا باید گوشت را زیاد ورز دهیم ، می توانیم گوشت را 2 بار دیگر از چرخ رد کرده ، یا از خرد کن های برقی استفاده کنیم تا نرم شود. سپس بهتر است مواد کوفته را چند ساعت در یخچال بگذاریم تا سرد شود.

 

*.  بعد، از یخچال درآورده و دوباره چند دقیقه ورز می دهیم .آن گاه دستمان را مرطوب می کنیم و از مایه به اندازه نارنگی کوچک برمی داریم و کف دستمان پهن می کنیم . از مایه وسط کیبه یک قاشق غذاخوری می گذاریم ، اطراف را به هم می رسانیم؛ سپس به شکل دوک به آن فرم می دهیم و در روغن سرخ می کنیم. هم چنین می توانیم یک ظرف فر را چرب کرده و نیمی از مواد را بریزیم و با دست پهن کنیم.

 

*. آن گاه از مایه وسط کیبه بر روی آن پخش کرده و بقیه مواد کیبه را می ریزیم و پهن می کنیم . بعد با چاقو به شکل لوزی برش می دهیم و کمی روغن روی آن می ریزیم( تا روغن درون آن نفوذ کند).سپس در فر پنجره وسط با حرارت 200 درجه سانتی گراد می گذاریم تا بپزد و روی آن طلایی شود( می توانیم ابتدا فویل بکشیم و در آخر برداریم.) 

 

ادویه مخلوط لبنان کوفته لبنانی :

*. فلفل بهار , دارچین و جوز هندی را به صورت پودر در آورده و به طور کامل با هم مخلوط می کنیم

 

مواد لازم برای تهیه مایه وسط کیبه به روش سنتی :

طرز تهیه کوفته لبنانی

مواد لازم مایه وسط کیبه نوع دوم :

طرز تهیه کوفته لبنانی

طرز تهیه :

*. روغن را در ماهی تابه گرم می کنیم و بادام را در آن طلایی کرده و کنار می گذاریم.

*. سپس پیازوادویه ها را ریخته ، گوشت را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

*. گوشت بپزد، آن گاه در انتها ، بادام را اضافه و مخلوط می کنیم.

 

خواص بادام :

*. پروتئین موجود در یک فنجان بادام از یک عدد تخم مرغ بیشتر است و خوردن آن در تامین پروتئین بدن نقش زیادی دارد. بادام با وجود حجم کم، انرژی زیادی تولید می کند و از این رو یک میان وعده مناسب است.به گزارش ایسنا، بادام دارای مواد مغذی فراوانی است، اما چون سنگین و دیرهضم است، توصیه می شود، در روز حداکثر10 عدد از آن مصرف شود که برای سود رساندن به بدن کافی است و در مصرف آن نباید افراط کرد.

 

طرز تهیه کوفته دال نخود

آموزش طرز تهیه فلافل نخود و هویج

آموزش طرز تهیه فلافل با نخود و عدس سبز

جدیدترین مطالب سایت