آموزش طرز تهیه پلو لبو

آموزش طرز تهیه پلو لبو

آموزش طرز تهیه پلو لبو

 

انواع پلو را در اینجا آموزش ببینید.

 

مواد لازم :

مرغ پخته و ریز خرد شده: نصف یک عدد

 لبو پخته و خرد شده : چهار عدد
 
 اسفناج پخته شده: 100 گرم

 برنج آبكش شده : سه پیمانه

 پیاز سرخ شده: یك عدد

 زعفران ساییده شده: یك قاشق غذاخوری

 نمك، فلفل و  روغن: به میزان لازم

 

طرز تهیه پلو لبو :

مرغ را همراه پیاز، نمك و فلفل كمی تفت می‌دهیم و لبوها را به صورت دلخواه خرد می‌كنیم. اسفناج‌ها را می‌گذاریم كمی نرم شوند. (اسفناج‌ها نیازی به پخت زیاد ندارند) درون یك قابلمه تمام مواد را به صورت لایه‌لایه به برنج آبكش شده افزوده، مقداری از برنج را زعفرانی كرده و می‌گذاریم تا برنج دم بكشد.

 

به خاطر این كه لبوها له نشوند، پس از این كه مواد را لابه‌لای برنج قرار دادیم لبو را نیز روی آن اضافه می‌كنیم، چون موقع مخلوط كردن لبو له می‌شود، بهتر است كه جداگانه به برنج اضافه شود.

 

جدیدترین مطالب سایت