تخممرغ: دو عدد
زعفران آب كرده: دو قاشق سوپخوری
روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری
ماست چكیده: یك پیمانه
نمك و فلفل: به میزان لازم
سینه مرغ پخته و نگینی خرد شده: نصف پیمانه
برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمك خیس میكنیم. در قابلمهای آب را جوش آورده، آب برنج خیس خورده را خالی كرده، برنج را داخل آن میجوشد.
در فاصلهای كه برنج میپزد، تخممرغها، ماست، نمك، فلفل، زعفران و نیمی از روغن زیتون و مرغ را مخلوط میكنیم و سس ته چین را كنار میگذاریم. سپس برنج را در آبكش ریخته و با سس تهچین مخلوط میكنیم.
با نیم دیگر روغن زیتون قالبهای كوچك را چرب كرده و مواد ته چین را در قالبها میریزیم و با پشت قاشق خوب فشار میدهیم.
سر قالبها را صاف میكنیم و در فری كه از یك ربع قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم كردهایم، در طبقه وسط به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم تا پخته شوند، بعد از فر خارج كرده و پس از سرد شدن از قالب، تهچینها را خارج میكنیم.