طرز تهیه شوید لوبیا پلو

طرز تهیه شوید لوبیا پلو

طرز تهیه شوید لوبیا پلو

 

برنج : چهار پیمانه

لوبیا چشم‌بلبلی: دو پیمانه

 كره: نصف پیمانه (80 گرم)

 پودر زنجبیل : یك قاشق چایخوری

 زیره : یك قاشق چایخوری

 ادویه پلویی : یك قاشق سوپخوری

 شوید خرد شده: سه پیمانه

 محلول زعفران: دو قاشق چایخوری

 نمك و  روغن : به میزان لازم

 مرغ خرد شده : پنج تكه

 پیاز: یك عدد

 زردچوبه : یك قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه شوید لوبیا پلو :

 

لوبیا را از شب قبل خیس كرده و دو تا سه بار آب آن را عوض می‌كنیم، سپس در آبكش ریخته و به همراه چهار پیمانه آب در قابلمه‌ای مناسب می‌ریزیم و می‌گذاریم به مدت یك ساعت بپزد.

 

برنج را آبكش می‌كنیم. در قابلمه مقداری روغن ریخته، یك لایه برنج می‌ریزیم. روی آن مقداری شوید و لوبیای می‌ریزیم و به همراه ادویه‌ها این كار را تا انتها تكرار می‌كنیم. مقداری كره آب‌شده روی برنج می‌ریزیم و می‌گذاریم به مدت 50-40 دقیقه دم بكشد، سپس روی برنج زعفران ریخته و با مرغ پخته شده سرو می‌كنیم.

 

مرغ را به همراه پیاز، زردچوبه، نمك، كمی محلول زعفران و كره به همراه مقداری آب می‌گذاریم تا بپزد و در هنگامی كه برنج دم كشید آن را در دیس می‌كشیم و با برنج زعفرانی تزیین و سرو می‌كنیم.

 

جدیدترین مطالب سایت