طرز تهیه شیر پلوی تبریزی

طرز تهیه شیر پلوی تبریزی

آموزش طرز تهیه شیر پلوی تبریزی

 

انواع پلو را در اینجا آموزش ببینید.

 

مواد لازم:

برنج: سه و نیم پیمانه

 كره :  200 گرم

 شیر : چهار پیمانه

 زعفران : یك قاشق چایخوری

 نمك :یك قاشق چایخوری

 كشمش پلویی : یك پیمانه

 دارچین : نصف قاشق چایخوری

 فیله مرغ : 500 گرم

 پیاز داغ یك پیمانه

 خلال پسته یك پیمانه

 آب دو پیمانه

آب پیاز به میزان لازم

 گلاب : 1/3پیمانه


طرز تهیه

فیله‌های مرغ را با نمك، زعفران و آب پیاز مزه‌دار می‌كنیم. برنج دانه بلند را با آبجوش نیم ساعت قبل خیس می‌كنیم. نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه ریخته تا بجوشد. آب برنج را خالی می‌كنیم و آن را داخل شیر می‌ریزیم نمك، زعفران و گلاب را هم اضافه می‌كنیم. نیمی از شیر كه تبخیر شد، كره را می‌ریزیم و می‌گذاریم بماند تا شیر كاملا جذب برنج شود.  35 دقیقه دم‌كنی می‌گذاریم تا بپزد.

 

كشمش را با كمی كره و دارچین با هم سرخ می‌كنیم. فیله‌های مرغ مزه‌دار شده را سرخ كرده و بعد در كره تفت می‌دهیم.

 

برنج پخته شده را در ظرف موردنظر ریخته و كشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج می‌ریزیم و تزیین می‌كنیم، فیله‌های مرغ را هم روی برنج قرار می‌دهیم.

 

جدیدترین مطالب سایت