طرز تهیه پلو زعفرانی با تکه های مرغ و آناناس

طرز تهیه پلو زعفرانی با تکه های مرغ و آناناس

طرز تهیه پلو زعفرانی با تکه های مرغ و آناناس

 

مواد لازم پلو زعفرانی با تکه های مرغ و آناناس :

 

برنج : یك و نیم پیمانه

 روغن زیتون : 1/4پیمانه

 پیازچه خرد شده: نصف پیمانه

 آب مرغ : دو پیمانه

 سینه مرغ خرد شده: یك عدد

 نمك، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

 زعفران دم كرده : به میزان لازم

 حلقه‌های آناناس : به میزان لازم

طرز تهیه مرغ کبابی

طرز تهیه :

پیازچه را با روغن زیتون تفت می‌دهیم تا براق شود. برنج شسته شده را افزوده و كمی تفت می‌دهیم. زردچوبه، نمك و فلفل را اضافه كرده، سپس زعفران و آب مرغ را می‌افزاییم. در ظرف را بسته تا آب برنج كشیده شود، سپس آن را دم می‌كنیم. پس از آماده شدن در ظرف مورد نظر كشیده و با سینه مرغ كبابی و آناناس سرو می‌نماییم.

 

طرز تهیه مرغ کبابی

سینه مرغ را با كمی نمك، فلفل و زعفران یك ساعت در یخچال گذاشته تا مزه‌دار شود، سپس در یك قاشق روغن تفت می‌دهیم تا مغز پخت شود.

جدیدترین مطالب سایت