برنج : چهار پیمانه
مرغ: 500 گرم
پیاز: یك عدد
سیر: دو عدد
فلفل سیاه، نمك و روغن : به میزان لازم
رب انار: یك قاشق غذاخوری
هویج متوسط : سه عدد
زرشك : دو قاشق غذاخوری
زعفران دمكرده: دو قاشق چایخوری
برنج را دم میكنیم. پیاز را خرد كرده و با مرغ، سیر، نمك و فلفل در قابلمه ریخته و با دو قاشق روغن تفت میدهیم. وقتی رنگ مرغ تغییر كرد و پیازها سرخ شد، در آن آب ریخته و مرغ را میپزیم تا آب آن به یك لیوان كاهش یابد.
هویجها را خلالی خرد كرده و تفت میدهیم. زرشك را تفت داده و كنار میگذاریم.
مرغ پخته شده را ریشریش كرده و در قابلمه میریزیم. رب انار و آب مرغ را به همراه مخلفات داخل آن ریخته و حرارت میدهیم تا آب مرغ تبخیر شود. پلو را در بشقاب ریخته و با زعفران، مرغ، هویج و زرشك پوشانده و سرو میكنیم.