فوتبال
سفارش تبليغات اينترنتي
درمان هموروئيد
مشخصات خودروهای ایرانی و خارجی
تبلیغات متنی
گالری عکس
فوتبال

طرز تهیه پلو قیصی

طرز تهیه پلو قیصی

در اینجا با روش پخت سریع و اسان پلو قیصی آشنا شوید.

 

طرز تهیه پلو قیصی

 

  • رنج: ۲ پیمانه
  • رشته پلویی: ۱ پیمانه
  • برگه زرد آلو: ۱۰۰ گرم
  • قیصی: ۱۰۰ گرم
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذا خوری
  • دارچین: ۱ قاشق چای خوری
  • شکر: ۱ قاشق غذا خوری

 

گوشت را همراه با ۱ پیاز خام چهار قاچ شده، فلفل، زردچوبه و ۱ لیتر آب روی حرارت می‌‏پزیم. بعد برنج و گندم را اضافه می‌‏کنیم. بعد از آن که گوشت پخته شد آن را خارج نموده، بی‏ استخوان می‌‏کنیم و می‌‏کوبیم و سپس همراه با آن، سبزی و ۲ قاشق پیاز داغ را به آش اضافه می‌‏نماییم. (شوید و تره ۲ برابر جعفری و برگ چغندر ۴ برابر ترخون ومرزه است.)

 

در ظرفی دیگر حبوباتی را که از قبل خیس نموده ‏ایم با ۱ لیتر آب کاملاً می‌‏پزیم و بعد با گوشت کوب برقی یا هر وسیله ی دیگری یک سوم آن را می‌‏کوبیم ( نه همه آش‏ را )، زیرا آش یک‏ دست می‌‏شود. تمام این مواد را به ظرف گوشت و سبزی اضافه نموده، نمک آن را اندازه می‌‏کنید و اگر آش شل نبود، آماده می‌‏باشد.

 

آن را در ظرف ریخته و با نعنا داغ، سیر داغ، کشک و قیمه ساده تزیین می‌‏کنیم. در روش سنتی پخت این آش: همه حبوبات و گوشت را با هم در دیگ جاداری ریخته و آن قدر هم می‌‏زنند تا دانه‏ های بنشن در آش حل شود و به قول مادر بزرگ ‏ها تا ۳ اذان روی آتش می‌‏ماند. ولی از لحاظ مزه و ظاهر آش هر دو روش شبیه هم می‏ باشد. انرژی کل: ۳۰۰۰ کیلو کالری

 

 

توضیحات

این آش از مغذی ترین و خوشمزه ترین آشهای ایرانی است که یک ظرف از آن با یک تکه نان می تواند از نظر تغذیه ای غذای کامل باشد و بدین دلیل به آش نذری معروف است که معمولا سالی یک ‏بار درست می‌‏شود و به مقدار زیاد و بین مستمندان و دوستان پخش می‌‏شود. مردم این منطقه معتقدند که این آش باید با حرارت بسیار ملایم ۳ تا اذان روی آتش بماند یعنی از صبح تا شب نام دیگر این آش، آش حضرت زهرا (س) می‏ باشد.

 

 

طرز تهیه پاستای فرمی با پنیر

طرز تهیه ته دیگ طرح دار

طرز پخت ماکارونی رنگی

 

 
مجردها کليک کنيد
خرید بلبط هواپیما
پربیننده ترین مطالب
جدیدترین مطالب امروز
Xبستن تبليغ
فوتبال