طرز طبخ دمپخت مرغ

طرز طبخ دمپخت مرغ

طرز طبخ دمپخت مرغ

مواد لازم:
برنج=2 پیمانه

مرغ=1 كیلو

پیاز=2 عدد متوسط

گوجه فرنگی=1 عدد بزرگ

سیب زمینی=2 عدد متوسط

ادویه(نمك،فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه،دارچین)=به مقدار لازم

قرص طعم دهنده مگی=1 عدد

لیمو عمانی=2 عدد متوسط

آب=4 پیمانه

روغن=كمی

طرز تهیه:
1. مرغ را شسته به قطعات كوچك خرد كنید.

2. پیاز را به قطعات ریز خرد كرده،كمی روغن در ماهیتابه ریخته داغ كنید سپس پیاز را در روغن سرخ كنید تا وقتی رنگ آن قهوه ای روشن شود.

 

3. گوجه فرنگی را به قطعات ریز خرد كنید.

4. گوجه فرنگی را به پیاز اضافه كرده بگذارید كمی بپزد.

 

5. مرغ را به مواد اضافه كنید.

6. ادویه و قرص طعم دهنده مگی را به مواد اضافه كنید.

7. با قاشق مواد را خوب هم بزنید تا ادویه جذب مواد شود.

 

8. كمی آب+لیمو عمانی را به مواد اضافه كنید سپس در قابلمه را بگذارید تا مواد به مواد 30 دقیقه بجوشد.

9. سیب زمینی ها را پوست كنده به قطعات كوچك خرد كنید سپس آنها را شسته به مواد داخل قابلمه اضافه كنید و بگذارید مواد به مدت 15 دقیقه دیگر بجوشد.

 

10. برنج را شسته به مواد اضافه كنید بگذارید به مدت 5 دقیقه بجوشد سپس 4 پیمانه آب به مواد اضافه كرده در قابلمه را گذاشته بگذارید برنج با حرارت كم به مدت 20 یا 30 دقیقه دم بكشد.

 

11. در صورتیكه برنج هنوز سفت باشد روی آن كمی آب بپاشید .

12. برنج را در ظرف كشیده روی آن را با لیموی تازه تزئین كنید.

 

مطالب مرتبط

 

آموزش طرز تهیه برنج ایتالیایی

 

طرز تهیه پاستای فرمی با پنیر

 

 
جدیدترین مطالب سایت