کسب درآمد
درمان هموروئيد
مشخصات خودروهای ایرانی و خارجی
تبلیغات متنی
گالری عکس
کاهش وزن
خرید بلبط هواپیما

آموزش پخت شیرینی شاه بلوط

آموزش پخت شیرینی شاه بلوط

مواد لازم شیرینی شاه بلوط :

▪ بیسکویت: ۱۰ عدد؛
▪ کره: ۱ قاشق مرباخوری؛
▪ شیر: ۴/۱ لیوان؛

 

آموزش پخت شیرینی شاه بلوط

 

مواد لازم برای روی شیرینی:

 
 ▪ شاه بلوط: ۱۰۰ گرم؛
 ▪ آب: ۱ لیوان؛
 ▪ عسل: ۱ قاشق غذاخوری؛
 ▪ پودر هل سبز: نوک قاشق چای خوری؛
 ▪ زعفران و گلاب: به میزان کافی.
 

آموزش پخت شیرینی شاه بلوط

 

 ● طرز تهیه شیرینی شاه بلوط :

 بیسکویت ها را با دست خرد کنید و کمی شیر و کره به آن بیفزایید. سپس با پشت چنگال آنها را له کنید. بعد داخل قالب ها را با این مخلوط پُر کنید. شاه بلوط را بشویید و پوست آنها را با کارد بشکافید و لایۀ دوم آنها را با دقت جدا کنید. سپس شاه بلوط ها را ۱۰ دقیقه با یک لیوان آب در قابلمه بپزید تا نرم شوند.
 
 فر را گرم کنید و ۱۰ دقیقه قالب های کیک را داخل فر بگذارید تا بپزند. بعد بگذارید تا سرد شوند. شاه بلوط ها را با مخلوط عسل، پودر هل سبز، زعفران و گلاب آغشته کنید و روی هر قالب یک شاه بلوط قرار دهید و با رندۀ شکلات و کرم شانتی آنها را تزیین کنید. لازم است کرم شانتی را با نصف لیوان شیر سرد بزنید تا سفت شود.
 
 ▪ نکته:
 crome chantilly: در اصل آمیزه ای است از «کرم فِرِش» crome fraiche، شکر و وانیل. اما امروزه در آشپزی و قنادی اروپایی این نام در مورد خامۀ سفت زده شده نیز استفاده می شود.
 
 
مجردها کليک کنيد
دانلود اخرین نسخه تلگرام
دانلود اخرین نسخه اینستاگرام

ادامه مطالب امروز

Xبستن تبليغ
Xبستن تبليغ