مجتمع فنی تهران

قاصدک 24

فروش خودرو

درمان هموروئيد
مشخصات خودروهای ایرانی و خارجی

مطالب پیشنهادی

انواع میوه هایی که اندام را چاق میکند انواع میوه هایی که اندام را چاق میکند با نوشیدن دمنوش پوست جوان به خودتان هدیه دهید ! با نوشیدن دمنوش پوست جوان به خودتان هدیه دهید ! زندگی مردم کرمانشاه بعد از زلزله (+تصاویر) زندگی مردم کرمانشاه بعد از زلزله (+تصاویر) صدور گواهینامه بدون کارت پایان خدمت صدور گواهینامه بدون کارت پایان خدمت تعداد بسیار زیادی از سارقان زلزله کرمانشاه بازداشت شدند تعداد بسیار زیادی از سارقان زلزله کرمانشاه بازداشت شدند تاثیر گذاری قابل توجه زلزله بر استرس روانی تاثیر گذاری قابل توجه زلزله بر استرس روانی برکناری 3 نفر از کارکنان کاخ سفید بدلیل ارتباط نامشروع برکناری 3 نفر از کارکنان کاخ سفید بدلیل ارتباط نامشروع تصویر شمشیر پیامبر اسلام (ص) تصویر شمشیر پیامبر اسلام (ص) آیا با وجود خالکوبی میتوان وضو گرفت ؟ آیا با وجود خالکوبی میتوان وضو گرفت ؟ کانکس نشینی در پایتخت آسیب اجتماعی جدید کانکس نشینی در پایتخت آسیب اجتماعی جدید جشن تولد کودک زلزله زده توسط هلال احمر در کرمانشاه (+عکس) جشن تولد کودک زلزله زده توسط هلال احمر در کرمانشاه (+عکس) تصاویری از سیل سهمگین و ویرانگر در جده عربستان تصاویری از سیل سهمگین و ویرانگر در جده عربستان چگونه موهایمان را پر پشت نشان دهیم ؟ چگونه موهایمان را پر پشت نشان دهیم ؟ 5 ایده برای محکم شدن روابط زندگی پس از ازدواج 5 ایده برای محکم شدن روابط زندگی پس از ازدواج بعد از پایان داعش چه فاجعه هایی در راه است ؟ بعد از پایان داعش چه فاجعه هایی در راه است ؟ آیا روز هشتم ربیع‌ الاول تعطیل است ؟ آیا روز هشتم ربیع‌ الاول تعطیل است ؟ تجاوز و کشتن سه زن توسط راننده کامیون تجاوز و کشتن سه زن توسط راننده کامیون دختر جذابی که پرده بکارت خود را به مزایده گذاشت (+عکس) دختر جذابی که پرده بکارت خود را به مزایده گذاشت (+عکس) تصاویر داغ جنیفر لارنس بدون آرایش در خیابان تصاویر داغ جنیفر لارنس بدون آرایش در خیابان واکنش نانوایی ها به گران شدن نان ! (طنز) واکنش نانوایی ها به گران شدن نان ! (طنز)
گالری عکس

فروش خودرو

زیبایی بهروز

جذابیت

طرز تهیه گز اصفهان

مجموعه : شیرینی شکلات کیک
تاریخ انتشار : 16 جولای 2016
طرز تهیه گز اصفهان

طرز تهیه گز اصفهان

 

در خوراکی ها بهترین سوغات اصفهان گز و پولکی میباشد.

 

مواد لازم گز :

ـ شکر : (۲۵۰ گرم)
ـ آب : (۱۶۰ میلی لیتر)
ـ بادکا : ۳۰۰ گرم (۱ پیمانه سرخالی)
ـ سفیده تخم مرغ : ۵ عدد (۱۵۰ گرم)
ـ گلاب: ۱ قاشق سوپخوری (۱۴ میلی لیتر)
ـ مغز پسته : (۱۵۰ گرم)
 
 

روش تهیه گز :

شکر و آب را روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدی که فقط شکر آب شود. سپس بادکا را اضافه کنید. در این زمان مواد کف می کند و بالا می آید. مایه را مرتب با قاشق چوبی هم بزنید تا شهد مانند آب نبات کشی شود.

 

سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا کاملاً فرم بگیرد. برای اینکه بدانید شهد آماده است، کمی از شهد را داخل آب یخ بریزید، پس از سردشدن باید حالت شکننده پیدا کند.

 

مایه را از روی حرارت بردارید و مرتب هم بزنید. گلاب را به سفیده اضافه کنید و با همزن برقی بزنید. دو قاشق از شهد را داخل سفیده بریزید و با همزن خوب بزنید.

 

سپس محتوای کاسه سفیده را داخل شهد بریزید و هم زدن را تا زمانی که مواد گرم است (حدود ۱۰ دقیقه) ادامه دهید. باید مراقب باشید که مواد سرد نشود، زیرا خراب می شود. مواد را روی شعله پخش کن با حرارت ملایم قرار دهید تا جایی که همزن قدرت دارد با همزن بزنید. وقتی که مواد سفت شد، با قاشق به صورت پارویی هم بزنید. سپس مغز پسته را اضافه کنید.

 

از مایه تکه های کوچکی برداشته و آن را گردکنید و روی مقداری آرد با کمک کاردک فرم دهید.

 

ـ نکته
برای امتحان مقداری از گز را بگذارید تا خنک شود، وقتی در دست غلطاندید، اگر به دست نچسبید آماده است.

 

ـ پیشنهاد
در صورت دلخواه پس از فرم دادن برای اینکه مرتب تر شود، می توان قالب زده سپس در آرد غلتاند.

جایگزین
می توانید به جای مغز پسته از مغز بادام استفاده کنید.

 


 

طرز تهیه پولکی زعفرانی

 
 
 مواد لازم پولکی زعفرانی :
ـ شکر :یک پیمانه (۱۵۰ گرم)
ـ آب : (۸۰ میلی لیتر)
ـ سرکه ی انگور: (۴۰ میلی لیتر)
ـ زعفران (حل شده در آب جوش) : ۱ قاشق سوپخوری (۱۴ میلی لیتر)

 

 

 روش تهیه پولکی زعفرانی :

شکر، آب و سرکه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر آب شود. سعی کنید مواد را روی حرارت، زیاد هم نزنید.
 
زعفران را اضافه کنید. برای امتحان آن می توانید کمی از آن را با قاشق روی یخ بریزید، اگر مایه سریع گرفت و حالت شکننده پیدا کرد، پولکی آماده است.
 
آن را از روی حرارت بردارید. با یک قاشق سوپخوری روی کاغذ آلومینیومی که از قبل چرب کرده اید، بریزید تا سرد شود.

 

ـ نکته
اگر پولکی زیاد روی حرارت بماند، مزه تلخی به خود می گیرد و اگر زمان کمی روی حرارت بماند، ترد و شکننده نمی شود.

 

درمان ریزش مو

جدیدترین مطالب سایت

مطالب جالب و خواندنی

درمان ریزش مو