آموزش انواع شیرینی خشک

آموزش انواع شیرینی خشک

طرز تهیه انواع شیرینی خشک

کالری: هر شیرینی 67 کالری

کاربها: هر شیرینی 12 گرم

هر وعده: 24 شیرینی

کاربها در هر وعده: 12

مواد مغذی در هر وعده

* هر وعده : 24 شیرینی

* کالری : 67

*مجموع چربی‌ها : 1 گرم

* چربی اشباع    : 0 گرم

* کلسترول : 0 میلی گرم

* سدیم  : 36 میلی گرم

* کربو هیدرات   : 12 گرم

* فیبر : 0 گرم

* پروتئین: 1 گرم

* سایر کربو هیدرات‌ها : 1 de

 


مواد جایگزین برای افراد دیابتی :

 

6   قاشق غذاخوری مارگارین کم چرب
 
½ فنجان شکر قهوه ای
 
1   قاشق چایخوری دارچین
 
¼ قاشق چایخوری جوش شیرین
 
1  قاشق غذاخوری شربت غلات کمرنگ
 
1   قاشق چایخوری وانیل
 
1  قاشق چایخوری چاشنی کره ای
 
¼ قاشق چایخوری چاشنی شیرین(نیشکر)
 
1  فنجان آرد سفید
 
¾ فنجان جو پوست کنده
 
¼ فنجان کشمش


طرز تهیه :

  1- فر را از قبل با درجۀ 375 درجه فارنهایت گرم کنید. دو ورق کاغذ روغنی را کمی چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسۀ متوسط  مارگارین، شکر قهوه‌ای، دارچین و جوش شیرین را مخلوط کنید و با همزن برقی باسرعت متوسط خوب هم بزنید. بعد شربت غلات، وانیل، چاشنی کره‌ای و چاشنی شیرین کننده را به آنها اضافه کنید.

 

2- از یک قاشق چوبی استفاده کنید و آرد را با مارگارین مخلوط کنید. سپس جو و کشمش را نیز به آن اضافه کنید. حال خمیر آماده را به کمک یک قاشق گرد روی کاغذ چربی که از قبل آماده کرده‌اید پهن کنید. توجه داشته باشید که قطر خمیر باید حدود 5 سانتی متر باشد.

 

3- سینی خمیر را در فر بگذارید و حدود 8 تا 10 دقیقۀ دیگر یا تا وقتی که روی شیرینی طلایی رنگ شود صبر کنید. حال سینی را روی طبقۀ سیمی فر بگذارید تا خنک شود. این خمیر حدود 24 شیرینی به شما خواهد داد.

 

نکته : ما جایگزین شکر را برای این شیرینی توصیه نمی‌کنیم.

جدیدترین مطالب سایت